opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Hvis man skal lave en opbagt sovs, tænker folk tit....ååh nej. Når jeg laver sovs og hvis jeg har god tid, tager jeg skyen over i en gryde og drysser nogle skefulde mel ned over skyen. Så lader jeg den stå, uden at røre ved noget som helt...så opsuger skyen melen , uden at det klumper og når alt melen er opsuges af skyen. Kan jeg tænde for blusset og røre under opkogning, så er sovsen tyk...og man undgår klumper.

Opbagt sovs, tilføjet af : Karina






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Mormors citronfromage     Skinke, porre tærte     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hannes vafler.     Mormors Stegte sild i eddike     Abehjerne     kagecreme - yderst bagefast     Grov go'e boller     Hjemmelavet modellervoks     Bornholmersalat     irsk stuvning med svinekød     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]