opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Solbærsyltetøj med rom

Solbærsyltetøj med rom

Solbærsyltetøj med rom
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(270)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Solbærsyltetøj med rom
17.280
Visninger
223
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

var dagens opskrift 15.02.2018 Solbærsyltetøj med rom var dagens opskrift den 15.02.2018

DU SKAL BRUGE
1 kg. friskplukkede eller frosne solbær
3 dl. vand ( 1½ dl. mindre hvis sælbærerne er frosne)
1 kg. sukker
1-1½ dl. rom (efter smag)
2-4 tsk. geleringspulver til marmelade (2 tsk. hvis det skal være syltetøj, og 4 tsk. hvis det skal være marmelade.


Hældes på Ca. 5 stk. mellemstore tomme glas med låg. Husk Atamon til skylning af glassene.


SÅDAN GØR DU
Rens bærerne og lad dem koge 10 min. uden låg i en stor gryde sammen med vandet. Herefter skummes massen og tages af varmen. Rør geleringspulveret ud i sukkeret og drys sukker/geleringspulverblandingen i under omrøring. Det røres godt, så eventuelle klumper røres ud. Lad det herefter koge op under omrøring i ca. ½ min.Lad det køle af et par min. og Bland herefter rommen i og rør godt. Derefter
Hældes syltetøjet på rene syltetøjsglas, der er skyllet med Atamon. Lukkes derefter straks.
SERVERING
Serveres på en lun bolle med smør.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Solbærsyltetøj med rom med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Syltning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Solbærsyltetøj med rom, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Verdens bedste brød     Mælkesnitter     Tunmousse      Hjemmelavet salsa / tacosauce     Hummersuppe     Oliventapenade     Helstegt Oksestriploin     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     chili cheese balls     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]