opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bankekød

Bankekød

Bankekød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(202)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
33.861
Visninger
717
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg skært oksekød
3 spsk mel
salt
peber
50 g margarine
½ l kogende vand
kulør
1 stort løg
1 laurbærblad
Paprika
½ l. piskefløde


SÅDAN GØR DU
Hertil kan anvendes inderlår, klump, eller bov.
Kødet gøres i stand og udskæres i tynde skiver, der bankes og vendes i en blanding af mel, salt, peber, paprika, og brunes af flere gange i margarine i stegegryden.
Vand, og kulør hældes ved. Løget pilles og kommes i gryden sammen med laurbær, og kødet steger ved lille blus under låg ca 1 time. Fløden hældes ved, smages til og jævnes efter behag.
SERVERING
Serveres med evt. kogte kartofler, kartoffelmos eller løse ris.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Klumme
05.06.2008, 13:57
Glemte vurderingen... 8

Klumme
05.06.2008, 13:56
Simpelthen skøn mad. Go' dammeldags dansk mad. Fint at holde liv i de gamle opskrifter og lære dem videre til de unge. ;-)
 
Denne gode opskrift på Bankekød fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bankekød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fyldt kalkunbryst II     Pastaret i fad     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Yoghurtboller     Pirogger med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]