Kyllingen:
Skær kyllingefileten i små aflange stykker
Smælt smør på panden og steg kyllingen halvt færdig
Tilsæt mælken til kyllingen på panden, så den sætter sig på kyllingen
Tilsæt tilpas med soja og steg videre i ca. 6 min, så sojaen sætter sig på kyllingen
Tilsæt honning og vend kyllingen i honningen og derefter sesamfrø
Nudlerne:
Kog nudlerne
Vend dem i østerssovs, kune lige nok til at det fordeler sig jævnt
Tilsæt cashewnødder
Courgetten:
Skær courgetten i 2 stykker på langs og fjern en del af midten, så stykkerne bliver lidt udhulede.
Steg de 2 stykker med den flade, lidt udhulede side nedad i olivenolie
Efter 2 min, tilsæt et halvt glas hvidvin og lad det simre i 30 min
Server med skrællen nedad og tilsæt et lag parmesanost på toppen, mens det er varmt
Retten serveres varm og frisklavet i på en tallerken opdelt i tre dele: kylling, nudler og courgette.