Annoncering | Mobil/tablet version | 273 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pernilles OREO-kage

Pernilles OREO-kage

Pernilles OREO-kage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.158
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Pernille Elman Pedersen

Super lækker kage til evhver anledning - særligt fødselsdage. Et hit ved både voksne og børn!

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Bund:
1 stk. færdigbagt mormors amerikanske chokoladekage (se opskrift blandt mine opskrifter)

Fyld:
Bærcoullie:
1 pose bærsymfoni (frosne blandede bær)
100 g rørsukker

"Creme":
1 liter piskefløde
1 pakke OREO-kiks (de helt alm.)

Pynt:
1 bakke friske hindbær
1 pakke friske blåbær
1 bakke friske brombær
1 bakke friske jordbær
1 pakke OREO MINI


SÅDAN GØR DU
1. Hæld bærsymfoni og rørsukker i en gryde og kog det op (lad det koge i 5-10 min). Blend herefter massen og lad køle af.

2. Mens bærcoullie (lavet i punkt 1) afkøles pisker man piskefløde. Det skal ikke piskes vildt hårdt. Knus pakken med OREO-kiks (så de største stykker har en størrelse på ca 1-1,5cm^2. Put knust OREO i fløden og bland sammen. Blandingen vil nu blive noget mere stiv i det. Halvdelen af "cremen" tages fra (dette skal bruges til pynt af kagen.

3. Skær den bagte chokoladekage så du har tre bunde - læg den nederste på et lagkagefad.

4. Af den ene halvdel flødeskum tages nu halvdelen og smøres på bunden. Herefter kommes halvdelen af bærcoullien på og lidt friske bær.

5. Der lægges endnu en kagebund på og punkt 4 gentages (med resten af den ene halvdel "creme" og resten af bærcoullien. Igen lidt friske bær.

6. Den sidste kagebund lægges på og man fordeler nu sin "creme" ovenpå og på siden af kagen (den halvden man i punkt 2 tog fra).

7. Der pyntes med en hel masse bær (alle dem man har tilbage) samt OREO MINI (evt. lys og flag).

8. Kagen er færdig og klar til servering :-)
SERVERING
Serveres på lagkagefad, som beskrevet ovenfor. God med en god kop kaffe til eller saftevand. En klump god vaniljeis ved siden af er slet ikke af vejen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pernilles OREO-kage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pernilles OREO-kage fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pernilles OREO-kage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]