Annoncering | Mobil/tablet version | 193 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.405 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pernilles OREO-kage

Pernilles OREO-kage

Pernilles OREO-kage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.936
Visninger
114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Pernille Elman Pedersen

Super lækker kage til evhver anledning - særligt fødselsdage. Et hit ved både voksne og børn!

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Bund:
1 stk. færdigbagt mormors amerikanske chokoladekage (se opskrift blandt mine opskrifter)

Fyld:
Bærcoullie:
1 pose bærsymfoni (frosne blandede bær)
100 g rørsukker

"Creme":
1 liter piskefløde
1 pakke OREO-kiks (de helt alm.)

Pynt:
1 bakke friske hindbær
1 pakke friske blåbær
1 bakke friske brombær
1 bakke friske jordbær
1 pakke OREO MINI


SÅDAN GØR DU
1. Hæld bærsymfoni og rørsukker i en gryde og kog det op (lad det koge i 5-10 min). Blend herefter massen og lad køle af.

2. Mens bærcoullie (lavet i punkt 1) afkøles pisker man piskefløde. Det skal ikke piskes vildt hårdt. Knus pakken med OREO-kiks (så de største stykker har en størrelse på ca 1-1,5cm^2. Put knust OREO i fløden og bland sammen. Blandingen vil nu blive noget mere stiv i det. Halvdelen af "cremen" tages fra (dette skal bruges til pynt af kagen.

3. Skær den bagte chokoladekage så du har tre bunde - læg den nederste på et lagkagefad.

4. Af den ene halvdel flødeskum tages nu halvdelen og smøres på bunden. Herefter kommes halvdelen af bærcoullien på og lidt friske bær.

5. Der lægges endnu en kagebund på og punkt 4 gentages (med resten af den ene halvdel "creme" og resten af bærcoullien. Igen lidt friske bær.

6. Den sidste kagebund lægges på og man fordeler nu sin "creme" ovenpå og på siden af kagen (den halvden man i punkt 2 tog fra).

7. Der pyntes med en hel masse bær (alle dem man har tilbage) samt OREO MINI (evt. lys og flag).

8. Kagen er færdig og klar til servering :-)
SERVERING
Serveres på lagkagefad, som beskrevet ovenfor. God med en god kop kaffe til eller saftevand. En klump god vaniljeis ved siden af er slet ikke af vejen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pernilles OREO-kage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pernilles OREO-kage fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pernilles OREO-kage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Gurkemeje pasta og kylling - jum jum     Absolut bedste BBQ marinade     Ristaffel     Chokolade-mandelkage     Hjemmelavet remouladesovs     Hurtige Boller i karry     Saftfromage med Varm Cremesauce     Den ægte Pasta bolognese     Sauce     Gyros eller kebab kød      Nachos m/kylling     Æblevafler med nøddecreme     Braiseret kalvespidsbryst II     Halloween menu     irsk stuvning med svinekød     Kokoskager for dummies     Gammeldaws æbleflæsk.     Æbleskiver (sønderjyske)     Ægte indianer-røv     Tortelini med avokadosalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com