opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boller i tomatsauce

Boller i tomatsauce

Boller i tomatsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(201)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Boller i tomatsauce
13.281
Visninger
223
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Nem hverdagsmad til flere dage. Lidt som Lady & Vagabonden spaghetti med kødboller

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
3 spsk olivenolie
1 hakket løg
2-3 hakket fed hvidløg
1 dl rødvin
2 dåser hakkede tomater
Oregano,
salt & peber, sukker

Kødboller:
500g hakket kalv og flæsk, svinekød el. kyllinge kød.
1 fint hakket løg
1 dl. havregryn
1 æg
ca. 3 dl. mælk
evt. 1 spsk paprika
1 stk. grønsagsboillion terning
salt og peber
Serveres med spagetti el. pasta
samt revet ost el. revet parmesan.
Pynt:Frisk basilikum


SÅDAN GØR DU
Rør farsen sammen æg, løg og fars, havregryn og krydderier først drefter mlk i lidt efter lidt. Farsen må ikke være for tynd/uformbar. Stil den koldt i 30 min.

Lad vand op boillionterning koge og form kødbollerne med en lille ske. Lad dem koge i 8-10 min. i vandet. De kommer op til overfladen, når de er færdige. Gem noget kødboillion til saucen.

Kom olien i en gryde og svits hakket løg, hvidløg og tørret oregano. Hæld rødvin i og kog det 1 min. tilsæt flåede tomater. tilsæt 1-2 dl boillon fra kødbollerne.
Smages til med salt, peber og evt. en tsk. sukker.
Lad bollerne simre i saucen et par min. inden servering.

Kog pasta el. spagetti og riv ost el. parmesan.
SERVERING
Spises med spagetti eller pasta. Pyntes med basilikum og revet ost/parmesan.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Boller i tomatsauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien kalv / flæsk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boller i tomatsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Banankage -uden fedt     Mexicansk kyllingelasagne     Kold avocadosuppe med fløde     Mors gulerodssalat med rosiner     Fyldte løg     Farmors æbleskiver     Flødestuvet spinat     Kartofler i dampovn     Ørred på grill     Indbagte rejer     Fiskeret med broccoli og rød peber.     paprikakylling II     Rejeroulade med spinat.     Kåldolmer i tomatsauce     Pita m. krydret oksekød     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     God gammeldags pasta med kødsovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]