opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsinlikør

Appelsinlikør

Appelsinlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(135)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.110
Visninger
86
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



God som tilbehør til desserten eller i cocktails. Prøv den evt. tranebærjuice. Det er både nemt og sjovt at lave sin egen likør, og der er alverdens muligheder for variationer.

DU SKAL BRUGE
12 stk. appelsiner
1 ltr. rom
1 kg sukker
1/2 ltr. vand

En lille gryde
Kaffefiltre eller osteklæde.


SÅDAN GØR DU
Appelsinerne skrælles, således at der kommer mindst muligt af det hvide med. Gem resten af appelsinerne.
Skrællerne hældes i sylteglasset, og saften fra appelsinerne presses ned i glasset.
Hæld rommen i glasset og stil glasset til lagring et mørkt sted i 3-4 uger.

Efter 3-4 uger er det tid til at filtrere appelsinblandingen igennem et klæde.
Hæld blandingen på flaske, sammen med sukkersiruppen (se nedenfor).

Likøren kan nydes med det samme eller med fordel stilles til yderligere lagring i 6 mdr.

Sukkersirup:
Bland sukker og vand i en gryde, og varm op indtil sukkeret er helt opløst i vandet.
Afkøl inden brug.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste rom du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Appelsinlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsinlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillspyd     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     Solsikke/nøddekager     Røræg i ovn     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]