opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Græskarlikør med chili og ingefær

Græskarlikør med chili og ingefær

Græskarlikør med chili og ingefær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(36)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.672
Visninger
78
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Et spændende spicy twist med tilsat chili, og en god eftersmag af ingefær. Sammen med græskar får denne blanding gerne få et strejf af sødme.



DU SKAL BRUGE
3 røde chili
Frisk ingefær efter smag
½ kg græskar (indmad)
1 fl. (70cl) Vodka
2 dl sukker
5 kryddernelliker


SÅDAN GØR DU
Chili/ingefær essens:
Start med at lave en chili/ingefær essens i et separat sylteglas.
Hak chili og ingefær i strimler og hæld det i et sylteglas.
Hæld ca. 2-3 dl vodka i, eller så det kun akkurat dækker chili og ingefær.
Lad glasset stå i 14 dage, hvorefter blandingen prøvesmages (pas på det kan være stærke sager).
Filtrer chili og ingefær fra, og gem essensen.

*Læg mærke til hvor stærk blandingen er, da der ofte er stor forskel på rød chili.

Græskarlikør:
Del græskar-indmaden i grove stykker og hæld dem i sylteglasset.
Tilsæt sukker og kryddernelliker.
Hæld resten af vodkaen over, og ca. 1/3 af chiliessensen.
Stil græskarlikøren til lagring i ca. 1 måned, og gem resten af chiliessensen.
Husk at omryste glasset dagligt, indtil sukkeret er opløst.

Efter en måned smages græskarlikøren til med mere chiliessens og evt. sukker.
Lad den lagre endnu 3 måneder, hvorefter den kan filtreres på flaske.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Græskarlikør med chili og ingefær fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Græskarlikør med chili og ingefær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     Formbrød     Påskekyllinger af kogte æg     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme flûtes     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Skinke, porre tærte     Yoghurtboller     Hjemmelavet modellervoks     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Mornay sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Morgenbirkes - fryseegnede     Nemme pølsehorn     Mælkesnitter     Påskeboller formet som påskekyllinger og påskeharer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]