opskrifter
Søg i 12.550 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tentoura

Tentoura

Tentoura
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(115)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.708
Visninger
76
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En græsk valnøddelikør specialitet som er blevet produceret i byen Patras siden det 15. århundrede. Tentoura er gylden mørk i farven, og hvis nydes i en espresso kaldes den en “corretto”. Valnødder plukkes omtrent 18. august.

DU SKAL BRUGE
500 g friske valnødder (grønne)
1 liter cognac
Citronskal
4 stænger kanel
2 tsk kryddernelliker
1 hel muskatnød
6 dl sukker
3 dl vand


SÅDAN GØR DU
Valnødderne vaskes og ødelægges med en hammer. Hæld valnødderne i et sylteglas.
Tilsæt cognac.
Del muskatnødden i mindre stykker og tilføj den til sylteglasset, sammen med citronskal, kanelstænger og kryddernelliker.
Sæt blandingen til lagring i 6 uger et mørk sted.

Smag til med sukkersirup og stil blandingen til lagring i endnu 14 dage.

Filtrer herefter blandingen på flaske.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tentoura opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tentoura fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tentoura, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Köfte, tyrkiske lammefrikadeller med ovnbagte kartofler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Helstegt Oksestriploin     Tunmousse      Nemme pølsehorn     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Bagte Kartofler på Grill     Ribssaft     Marinerede flanksteak     Absolut bedste BBQ marinade     Kanelsnegle kagemand     Frikadeller med havregryn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]