opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tentoura

Tentoura

Tentoura
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.546
Visninger
98
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En græsk valnøddelikør specialitet som er blevet produceret i byen Patras siden det 15. århundrede. Tentoura er gylden mørk i farven, og hvis nydes i en espresso kaldes den en “corretto”. Valnødder plukkes omtrent 18. august.



DU SKAL BRUGE
500 g friske valnødder (grønne)
1 liter cognac
Citronskal
4 stænger kanel
2 tsk kryddernelliker
1 hel muskatnød
6 dl sukker
3 dl vand


SÅDAN GØR DU
Valnødderne vaskes og ødelægges med en hammer. Hæld valnødderne i et sylteglas.
Tilsæt cognac.
Del muskatnødden i mindre stykker og tilføj den til sylteglasset, sammen med citronskal, kanelstænger og kryddernelliker.
Sæt blandingen til lagring i 6 uger et mørk sted.

Smag til med sukkersirup og stil blandingen til lagring i endnu 14 dage.

Filtrer herefter blandingen på flaske.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tentoura fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tentoura, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Indbagt mørbrad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet krondyrfilet     Pasteuriseret æblemost     Pernilles kyllingedeller     Banan Muffins med kokos & chokolade     Friske jordbær med fløde     Ægte indianer-røv     Hele bagte tomater på stilk med krydderurter     Grønkålssalat med mandler og æbler     Æblemarmelade     Burek, tyrkiske piroger     Fondue     Raclette med det hele     Hannes vafler.     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     nemme pandekager uden opskrift     Mælkesnitter     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]