opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tentoura

Tentoura

Tentoura
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.882
Visninger
98
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En græsk valnøddelikør specialitet som er blevet produceret i byen Patras siden det 15. århundrede. Tentoura er gylden mørk i farven, og hvis nydes i en espresso kaldes den en “corretto”. Valnødder plukkes omtrent 18. august.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g friske valnødder (grønne)
1 liter cognac
Citronskal
4 stænger kanel
2 tsk kryddernelliker
1 hel muskatnød
6 dl sukker
3 dl vand


SÅDAN GØR DU
Valnødderne vaskes og ødelægges med en hammer. Hæld valnødderne i et sylteglas.
Tilsæt cognac.
Del muskatnødden i mindre stykker og tilføj den til sylteglasset, sammen med citronskal, kanelstænger og kryddernelliker.
Sæt blandingen til lagring i 6 uger et mørk sted.

Smag til med sukkersirup og stil blandingen til lagring i endnu 14 dage.

Filtrer herefter blandingen på flaske.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tentoura fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tentoura, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Bearnaise sauce i blender     Grillspyd     Hjemmelavet hyldeblomst saft     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Grillet vildt dyrekølle     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Suppekuren     Røræg i ovn     Grillet jomfruhummerhaler     Helstegt Oksestriploin     Marineret kalkunbryst- helstegt     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Nøddetærte Med Vanilieis     Hasselnøddekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]