opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › God gammeldags pasta med kødsovs

God gammeldags pasta med kødsovs

God gammeldags pasta med kødsovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(197)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.488
Visninger
206
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Nu til dages synes jeg kun, at man ser kødsovs fyldt til randen med grøntsager. Grøntsager er da også fine, men jeg foretrækker altså min kødsovs UDEN. Her er ingen dikkedarer, bare en rigtig lækker, cremet og fyldig kødsovs.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 løg.
1-2 fed hvidløg (efter smag).
En knivspids chili (efter smag).
Smør/margarine/olie til stegning.
500 g. hakket oksekød.
1 lille dåse tomatpure.
1/4 piske/madlavningsfløde.
En håndfuld tørret basilikum.
1/2 håndfuld tørret oregano.
1 terning grønsagsbulion.
Smag til med salt, peber & ketchup.

Pasta/Spaghetti - mål selv af, hvor meget I plejer at spise.



SÅDAN GØR DU
Start med at hakke løg, hvidløg og evt. chili.
Smelt margarinen i den gryde, som du vil lave kødsovsen i. Når smørret er brunet en lille smule, tilsætter du løg, hvidløg og chili og svitser det.
Brun herefter hakket oksekød og tilsæt så tomatpureen.
Når det hele er blandet godt sammen blander du alt fløden i. Herefter putter du basilikum og oregano i kødsovsen (det kan godt syne af meget basilikum, men dét er hemmeligheden bag en god kødsovs).
Når alle krydderierne er rørt godt ud, tilsættes bulionterningen. Jeg plejer at brække terningen i små stykker inden, så jeg er sikker på, at det hele bliver opløst.
Smag til sidst af med salt, peber og ketchup.
Jeg smager mange gange på min kødsovs i løbet af tilberedningen.

Når kødsovsen er færdig, så skru ned på 1 på komfuret, så den kan stå at passe sig selv. Hvis du synes, at der mangler væske, kan i altid tilsætte vand/mælk.

Imens kødsovsen står og trækker ind i sig selv, kog pastaen.
SERVERING
Serveres gerne med revet Mozzarella ost - og gerne meget af det (-;
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på God gammeldags pasta med kødsovs fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet God gammeldags pasta med kødsovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Stegt flæsk m. persillesovs     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagte rejer     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Fars i fad med hvidkål     Hjemmelavet nutella      Bounty kugler     Mandarin kage     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Ovnstegt røget medister     Mormors Stegte sild i eddike     Svampet kanelkage     Brownie med saltkaramel midte     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Spaghetti med kødsovs     Ritas Mønske Klejner     Daim konfekt     Trylledej (ikke spiseligt)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]