opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › God gammeldags pasta med kødsovs

God gammeldags pasta med kødsovs

God gammeldags pasta med kødsovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.600
Visninger
170
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Nu til dages synes jeg kun, at man ser kødsovs fyldt til randen med grøntsager. Grøntsager er da også fine, men jeg foretrækker altså min kødsovs UDEN. Her er ingen dikkedarer, bare en rigtig lækker, cremet og fyldig kødsovs.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 løg.
1-2 fed hvidløg (efter smag).
En knivspids chili (efter smag).
Smør/margarine/olie til stegning.
500 g. hakket oksekød.
1 lille dåse tomatpure.
1/4 piske/madlavningsfløde.
En håndfuld tørret basilikum.
1/2 håndfuld tørret oregano.
1 terning grønsagsbulion.
Smag til med salt, peber & ketchup.

Pasta/Spaghetti - mål selv af, hvor meget I plejer at spise.



SÅDAN GØR DU
Start med at hakke løg, hvidløg og evt. chili.
Smelt margarinen i den gryde, som du vil lave kødsovsen i. Når smørret er brunet en lille smule, tilsætter du løg, hvidløg og chili og svitser det.
Brun herefter hakket oksekød og tilsæt så tomatpureen.
Når det hele er blandet godt sammen blander du alt fløden i. Herefter putter du basilikum og oregano i kødsovsen (det kan godt syne af meget basilikum, men dét er hemmeligheden bag en god kødsovs).
Når alle krydderierne er rørt godt ud, tilsættes bulionterningen. Jeg plejer at brække terningen i små stykker inden, så jeg er sikker på, at det hele bliver opløst.
Smag til sidst af med salt, peber og ketchup.
Jeg smager mange gange på min kødsovs i løbet af tilberedningen.

Når kødsovsen er færdig, så skru ned på 1 på komfuret, så den kan stå at passe sig selv. Hvis du synes, at der mangler væske, kan i altid tilsætte vand/mælk.

Imens kødsovsen står og trækker ind i sig selv, kog pastaen.
SERVERING
Serveres gerne med revet Mozzarella ost - og gerne meget af det (-;
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler God gammeldags pasta med kødsovs opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på God gammeldags pasta med kødsovs fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet God gammeldags pasta med kødsovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Havregrynskugler med mørk farin     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Oldes Kokoskranse     Raclette med det hele     Knasende chokolade cornflakes     Nissekræs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hjemmelavet marcipanbrød     Gammeldaws æbleflæsk.     Gode Råd - lette og luftige     Røræg i ovn     Daim konfekt     Andebryst i ovn til mange     Svampet kanelkage     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]