Annoncering | Mobil/tablet version | 202 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot

Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot

Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(293)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot
10.188
Visninger
175
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tanja & Thor

Bedstfarsskæg er en lækker kage med både det sprøde marengs, det lidt sure kompot og klassiske lysekage

var dagens opskrift Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot var dagens opskrift den 30.03.2014

DU SKAL BRUGE
125 g smør eller margarine
125 g sukker
4 æggeblommer
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk

Imellem:
250 g. jordbær/stikkelsbær
1 stang vanilje
200 g. sukker

Marengs:
4 æggehvider
250 g sukker


SÅDAN GØR DU
Rør Smørret med sukker.
Æggeblommerne røres i en ad gangen.
Mel og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken. Dejen fyldes i en smurt bradepande (ca. 2 1/2 l).
Forbages ca. 15 minutter ved 170°, til overfladen er stivnet.
Et jævnt lag jordbær/stikkelsbærkompot lægges på.
Æggehviderne piskes godt stive og 4 spsk. sukker piskes i.
Resten af sukkeret vendes i.
Marengsmassen fordeles over kagen.
Bages yderligere ca. 15 minutter, til marengsmassen er stiv og gylden.

SERVERING
Server evt. med frisk jordbær
Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot - 10656-DSC_0151.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Kogning af majs     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]