opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Slow cooker pulled pork

Slow cooker pulled pork

Slow cooker pulled pork
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(2)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.452
Visninger
43
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Grill giver en god røget smag. Med slow cooker sat over om morgen er færdig om aften, passer sig selv mens du er på arbejdet eller har andre gøre mål.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 stk. 2 kg nakkekam
1 tsk. vegetabilsk olie
2 ¼ dl. vivi`s smoking hot barbeque sauce www.vivis-chili.dk
½ dl. æble cider eddike
½ dl. grønsags bouillon evt. mere
1,2 dl. rør sukker
1 spsk. klar gul sennep (colmanns)
1 spsk. Worcestershire sauce
1 spsk. chile pulver guajillo
1 spsk. chile pulver ancho
1 spsk. chile pulver pasilla
1 ekstra stort løg, hakket
2 store fed hvidlg, knust eller mere
1 1/2 tsk. tørret timian
1 flaske Willemoes Belgisk Ale
8 hamburger boller,
smør eller efter behov
Slow cooker
Kugle grill
Træpinde eller briketter og mequite flis.
Cole slaw som tilbehør eller hvad du foretrækker.


SÅDAN GØR DU
I en gryde sauter løg til de er klare, kom hakket hvidløg i forsæt et par min. tilsæt grønsags bouillon, æble cider eddike, barbeque sauce, Worcestershire sauce, rør sukker, ved lav varme opløs sukker, tilsæt gul sennep, chile pulver guahillo, chile pulver ancho, chile pulver pasilla, tørret timian tilsæt Belgisk Ale til en tykflydende sauce, evt. mere bouillon. Kan laves i forvejen.

Hvis der er meget fedt på nakkekammen skær det af.
Lad det køle af, i skål der er stor nok til at nakkekammen kan ligge, uden at låget rører ved den, kom marinaden over nakkekammen dæk skålen vend den en fire gange i løbet af 24 timer.

Tænd grillen, når den er klar læg nakkekammen på risten svits på alle sider kom en håndfuld mesquite flis på læg låg på så det kun ryger ca. 15 min.
Kom marinaden i en gryde, giv et opkog, kom nakkekammen i slow cooker sæt på minimum hæld marinaden over kom kogende vand/ grønsags bouillon i så det dækker, læg låg på, lad simre i 6-8 timer.

Når stegen er mør, til at kunne trække fra hindanden med to gafler. Hvis den ikke er mør kog ½ time på høj, tag stegen op fra slow cooker og dele kødet ved hjælp af to gafler(store grill gafler). Kom pulled pork tilbage i slow cooker, og rør kødet i sauceen.
Smør indersiden af begge halvdele af hamburger boller med smør. Læk boller, med smør nedad, i en stegepande over medium varme, indtil gylden brun.
SERVERING
Kom pulled pork ind i de ristede boller, samt cole slaw. Serverer evt. Belgisk Ale.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Slow cooker pulled pork fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Slow cooker pulled pork, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Spagetti carbonara     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Hjemmelavet modellervoks     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Halloween kage kirkegård     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fondue     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]