opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Slow cooker pulled pork

Slow cooker pulled pork

Slow cooker pulled pork
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.215
Visninger
29
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Grill giver en god røget smag. Med slow cooker sat over om morgen er færdig om aften, passer sig selv mens du er på arbejdet eller har andre gøre mål.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 stk. 2 kg nakkekam
1 tsk. vegetabilsk olie
2 ¼ dl. vivi`s smoking hot barbeque sauce www.vivis-chili.dk
½ dl. æble cider eddike
½ dl. grønsags bouillon evt. mere
1,2 dl. rør sukker
1 spsk. klar gul sennep (colmanns)
1 spsk. Worcestershire sauce
1 spsk. chile pulver guajillo
1 spsk. chile pulver ancho
1 spsk. chile pulver pasilla
1 ekstra stort løg, hakket
2 store fed hvidlg, knust eller mere
1 1/2 tsk. tørret timian
1 flaske Willemoes Belgisk Ale
8 hamburger boller,
smør eller efter behov
Slow cooker
Kugle grill
Træpinde eller briketter og mequite flis.
Cole slaw som tilbehør eller hvad du foretrækker.


SÅDAN GØR DU
I en gryde sauter løg til de er klare, kom hakket hvidløg i forsæt et par min. tilsæt grønsags bouillon, æble cider eddike, barbeque sauce, Worcestershire sauce, rør sukker, ved lav varme opløs sukker, tilsæt gul sennep, chile pulver guahillo, chile pulver ancho, chile pulver pasilla, tørret timian tilsæt Belgisk Ale til en tykflydende sauce, evt. mere bouillon. Kan laves i forvejen.

Hvis der er meget fedt på nakkekammen skær det af.
Lad det køle af, i skål der er stor nok til at nakkekammen kan ligge, uden at låget rører ved den, kom marinaden over nakkekammen dæk skålen vend den en fire gange i løbet af 24 timer.

Tænd grillen, når den er klar læg nakkekammen på risten svits på alle sider kom en håndfuld mesquite flis på læg låg på så det kun ryger ca. 15 min.
Kom marinaden i en gryde, giv et opkog, kom nakkekammen i slow cooker sæt på minimum hæld marinaden over kom kogende vand/ grønsags bouillon i så det dækker, læg låg på, lad simre i 6-8 timer.

Når stegen er mør, til at kunne trække fra hindanden med to gafler. Hvis den ikke er mør kog ½ time på høj, tag stegen op fra slow cooker og dele kødet ved hjælp af to gafler(store grill gafler). Kom pulled pork tilbage i slow cooker, og rør kødet i sauceen.
Smør indersiden af begge halvdele af hamburger boller med smør. Læk boller, med smør nedad, i en stegepande over medium varme, indtil gylden brun.
SERVERING
Kom pulled pork ind i de ristede boller, samt cole slaw. Serverer evt. Belgisk Ale.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Slow cooker pulled pork opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Slow cooker pulled pork fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Slow cooker pulled pork, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fondue     Mørbradgryde m. ris     Indbagte rejer     Pasta Bernaise     Blommetrifli     Indbagt friturestegt pære     Fedtfattig kartoffelfad.     Græske frikadeller     Bagte rødbeder med timian     Brunch pølser,æg og bacon     Gryderet til gæster     Lammekøllerester i fad.     Bønner i bacon     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Dansk bøf m. pandesauce     Kvædemarmelade     Rejer al pil pil     Pastasalat med skinke     Helstegt Oksestriploin     Oksekødsfrikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]