opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet Peanut Butter

Hjemmelavet Peanut Butter

Hjemmelavet Peanut Butter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(19)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hjemmelavet Peanut Butter
4.710
Visninger
27
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Jordnøddesmør lavet selv. Nemt og hurtigt.

DU SKAL BRUGE
• 500 g peanuts
• 2 spsk. rapsolie
• Køkkenmaskine med hakkefunktion
• Evt. sukker el. krydderier


SÅDAN GØR DU
Jordnødderne hældes i køkkenmaskinen eller food processoren med hakkefunktion. Man kan evt. også bruge en blender, men så skal den være kraftig.

Man kan vælge peanuts både med og uden salt. Har man købt saltede peanuts og vil fjerne saltsmagen, kan man gøre det ved at skylle dem i vand og tørre dem i et viskestykke eller køkkenrulle.

Start køkkenmaskinen på laveste hastighed og lad først jordnødderne blive hakket i mindre stykker i ca. ½ minut. Sæt derefter hastigheden på maks. og lad den køre i ca. 2½ minut. På dette tidspunkt vil jordnødderne være hakket til et fint pulver og herefter vil olien i jordnødderne begynde at blive frigivet og få blandingen til at emulgere til en jævn masse. Giv den ca. ½ – 1 minut mere, hæld den færdige peanut butter i en skål og giv den et par timer i køleskabet for at gøre den mere fast og smørbar.

Undervejs i processen (eller evt. helt fra start) kan man tilsætte de 2 spsk. olie. Det er ikke strengt nødvendigt at tilsætte denne ekstra olie, fordi peanuts allerede indeholder tilstrækkeligt olie i sig selv, og den kan sagtens undværes. Dog vil den give den færdige peanut butter en mere cremet konsistens.

Ønsker man den sødere udgave, kan man tilsætte et par spsk. sukker eller honning. Man kan også i stedet tilsætte krydderier efter behag. Ønsker man udgaven med »knas« i (crunchy), kan man gemme en håndfuld peanuts og tilsætte dem til allersidst i processen og lade dem hakke med et par sekunder.


TIP:
Start med at smøre et lag peanut butter på brødet og smør herefter et lag marmelade ovenpå. Afslut evt. med en ekstra skive brød ovenpå som en sandwich. I stedet for marmeladen kan man også bruge en moset banan.
SERVERING
Smager lækkert på ristet toast eller franskbrød. Kan også bruges generelt som erstatning i stedet for alm. smør på brød.
Hjemmelavet Peanut Butter - 10800-2.jpgHjemmelavet Peanut Butter - 10800-3.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hjemmelavet Peanut Butter opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet Peanut Butter med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet Peanut Butter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldaws æbleflæsk.     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bagte Kartofler på Grill     Madbrød med rosmarin     Mornay sauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     pommes anna     Tunmousse      Blødende chokoladekage     Gryderet til gæster     Solbærlikør     Kongens waldorfsalat     Reje-meloncocktail.     sydhavskylling     Mørbradgryde m. ris     Pirogger med oksekød     kyllingelår med rasp i friture     Forloren hare m ribs-flødesovs     Boller i selleri.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]