opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grøntsagsbomber med pebersovs

Grøntsagsbomber med pebersovs

Grøntsagsbomber med pebersovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(17)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grøntsagsbomber med pebersovs
5.062
Visninger
58
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre og nemme grøntsagsbøffer.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Grøntsagsbomber:
• 700 g kogte kartofler
• 1 kop frosne ærter+gulerødder
• ½ kop hakket broccoli
• ½ kop hakket blomkål
• 1 kop mel
• 1 æg
• 1 kop rasp
• Olie til stegning

Pebersovs:
• 2 dL vand
• Ca. 100 g selleri
• 1 kartoffel
• 1 løg
• 1 peberfrugt
• 1 spsk. Dijon sennep
• 2 fed hvidløg
• ½ tsk. cayennepeber
• ½ tsk. revet muskatnød
• ½ tsk. friskkværnet peber
• 1 tsk. salt
• Ca. ½ kop revet ost


SÅDAN GØR DU
Grøntsagsbomber:
De kogte kartofler moses og broccolien, blomkålen samt ærter/gulerødderne røres i mosen med en ske. Form hver »bombe« til en lille kugle og tryk den lidt flad til form som en nugget. Vendes først i mel, dernæst i sammenpisket æg og til sidst i rasp eller knuste cornflakes. Steges gyldne på panden i olivenolie eller smør ca. 5 minutter på hver side.

Pebersovs:
Alle ingredienserne til sovsen undtagen osten skæres i stykker, fyldes i en gryde og koges ved svag varme ca. 20 min. Hældes derefter i en blender og blendes til en puré. Hældes tilbage i gryden, hvorefter den revne ost tilsættes under omrøring. Fortsæt omrøringen indtil al osten er smeltet. Velbekomme :)


TIPS:
• I stedet for vand kan man evt. bruge mælk (eller soja-mælk, ris-mælk, kokosmælk … osv.) til sovsen.
• Grøntsagsbomberne kan evt. også bages i ovnen eller frituresteges. Hvis de bages i ovnen, skal de nok pensles med lidt olie først.
• Det er ikke strengt nødvendigt at tø de frosne ærter/gulerødder op først. Man kan dog overhælde dem samt broccolien og blomkålen med kogende vand og lade dem trække et par minutter.
• Krydderimængderne er circa-angivelser. Man kan tilsætte mere eller mindre for at gøre sovsen stærkere eller mildere efter ens egen smag.
• Til sovsen på billedet er der anvendt en rød peberfrugt. Vil man have en mere gul farve kan man i stedet vælge en gul peberfrugt eller også tilsætte lidt gurkemeje.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grøntsagsbomber med pebersovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grøntsagsbomber med pebersovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fondue     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Charlotte russe     Mormors citronfromage     Kogning af kongekrabbe     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Lammeculotte i ovn.     Mexicansk kyllingelasagne     Færøsk æblekage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]