opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegt kalvelever med hvidvin og pasta

Stegt kalvelever med hvidvin og pasta

Stegt kalvelever med hvidvin og pasta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.789
Visninger
171
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 g kalvelever
2-4 spsk mel
2 mellemstore løg
olivenolie til stegning
1 1/2 dl hvidvin
1 bundt hakket persille
salt
friskkværnet sort peber
evt. 100 gr. champignions skåret i kvarte
Brede båndpasta (pappardelle)





SÅDAN GØR DU
Hak løgene og skær leveren ud i strimer af 1 1/2 cm tykkelse. Sæt en pande over og brun løgene bløde i oliven olie. Tag dem af. Vend leverstrimlerne i mel, salt og peber og steg dem nogle få minutter til de er møre og tag også dem af og læg dem under et varmt klæde. Kog panden af i vinen og lad vinen koge lidt ind. Kom lever og løg tilbage og lad dem snurre sagte med et par minutter til de igen er helt varme og smag så til med salt og peber. Drys hakket persille over lige inden servering. Af og til varierer jeg denne ret ved at komme champignons i, når løgene har fået en lidt gylden farve - og så bliver de sammen med løgene resten af opskriften igennem.


SERVERING
Server straks med pasta og evt. en salat (fx fintsnittet radicchio, blegselleri, iceberg, ærter og persille med en dressing af citron, olivenolie, salt og peber).
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Stegt kalvelever med hvidvin og pasta fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegt kalvelever med hvidvin og pasta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Verdens bedste brød     Mælkesnitter     Tunmousse      Hjemmelavet salsa / tacosauce     Hummersuppe     Oliventapenade     Helstegt Oksestriploin     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     chili cheese balls     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]