Blomkål deles i buketter, skylles i en si og drypper af. Forårsløg skæres i 2 cm, squash skylles og skæres i 2 cm skiver.
Brunes i lidt karry i en sauterpande eller i en gryde, og sættes bagefter til siden.
Kylling skæres i større tern, og brunes i smør og olie med carryenepeber, karry, hvidløg, safran og lidt salt på. Når dette er gjort drysses hvedemel på, og der røres godt rundt. Hæld Boulionvandet på og lad kylling simre i ca. 10 minutter.
Herefter hældes grønsagerne oveni og der røres rundt.
Nu tilsættes rødløget, som er skåret i både - dette er udelukkende for smagens skyld. Rosiner hældes også i, så mange som du selv synes.
Retten simrer videre i 10-15 minutter til grønsagerne har den ønskede konsistens. Hæld mere Boulionvand på, hvis sovsen er for tyk.
Til slut hældes kokosmælk i og lidt fløde for smagens skyld. Smages til med limesaft, salt, og evt. mere karry.
Hvis sovsen ikke har den konsistens du kan lide, gør du den tyndere eller tykkere. Hvis der mangler salt, brug da en halv til hel Boulionterning i stedet og smuldre direkte i. Rør rund til terningen er smeltet ud i sovsen og smag.
Serveres med kogte kartofler, men ris passer fint til også.