opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lasagne (vegetarisk)

Lasagne (vegetarisk)

Lasagne (vegetarisk)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(3)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lasagne (vegetarisk)
702
Visninger
5
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
- 2 auberginer til plader

bechamelsovs:
1 lille blomkålshoved
- 1 hakket løg
Olie el.kokosolie
- 4 dl plantemælk fx soyamælk el. Usødet mandelmælk
1 terning grønsagsbouillon
- 50 g revet ost
- Revet muskatnød
- Salt og peber
Tomatsovs:
- Olivenolie
- 1 hakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 dåse flåede tomater
- 1/2 bundt friske basilikumsblade groft hakkede
- Salt og peber
1 tsk honning
100 -150g ost til gratinering
Lidt oregano


SÅDAN GØR DU
Auberginerne skæres i skiver og bages i ovnen 20 min. Løg og hvidløg til bechamelsovsen svitses og blomkålshovedet skæres i tern og deles i små buketter og svitses med. Plantemælk, bouillonterning, muskatnød og salt og peber tilsættes. Det hele koger ved middelvarme i 10-15 min til blomkålen er mør. Sovsen blendes sammen med osten til en fin ensartet masse.

Løg og hvidløg svigtes i olie med oregano. Tilsæt flåede hakkede tomater og basilikum. Lad tomatsovsen simre 10 min. Smag tilsidst Tomatsovsen til med honning, salt og peber.
Smør et ovnfastfad og læg skiftesvis et lag auberginer, tomatsovs og bechamelsovs. Gentages med endnu et lag. Slut af med bechamelsovs og drys med revet ost. Drys med lidt oregano over osten. Bages 25-30 min i en 200 grader varm ovn.
 

Flere lækre opskrifter

TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lasagne (vegetarisk) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lasagne (vegetarisk), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Hjemmelavet salsa / tacosauce     Mælkesnitter     Verdens bedste brød     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Hummersuppe     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Helstegt Oksestriploin     Oliventapenade     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pastaret i fad     Nem softice     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]