opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lasagne (vegetarisk)

Lasagne (vegetarisk)

Lasagne (vegetarisk)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(3)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lasagne (vegetarisk)
2.704
Visninger
38
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]


FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
- 2 auberginer til plader

bechamelsovs:
1 lille blomkålshoved
- 1 hakket løg
Olie el.kokosolie
- 4 dl plantemælk fx soyamælk el. Usødet mandelmælk
1 terning grønsagsbouillon
- 50 g revet ost
- Revet muskatnød
- Salt og peber
Tomatsovs:
- Olivenolie
- 1 hakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 dåse flåede tomater
- 1/2 bundt friske basilikumsblade groft hakkede
- Salt og peber
1 tsk honning
100 -150g ost til gratinering
Lidt oregano


SÅDAN GØR DU
Auberginerne skæres i skiver og bages i ovnen 20 min. Løg og hvidløg til bechamelsovsen svitses og blomkålshovedet skæres i tern og deles i små buketter og svitses med. Plantemælk, bouillonterning, muskatnød og salt og peber tilsættes. Det hele koger ved middelvarme i 10-15 min til blomkålen er mør. Sovsen blendes sammen med osten til en fin ensartet masse.

Løg og hvidløg svigtes i olie med oregano. Tilsæt flåede hakkede tomater og basilikum. Lad tomatsovsen simre 10 min. Smag tilsidst Tomatsovsen til med honning, salt og peber.
Smør et ovnfastfad og læg skiftesvis et lag auberginer, tomatsovs og bechamelsovs. Gentages med endnu et lag. Slut af med bechamelsovs og drys med revet ost. Drys med lidt oregano over osten. Bages 25-30 min i en 200 grader varm ovn.
 

Flere lækre opskrifter

TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lasagne (vegetarisk) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lasagne (vegetarisk), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Grovboller     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Den bedste ungarske gullasch     Suppekuren     Morgenbirkes - fryseegnede     Indbagte rejer     Porrer i fad med oksekød     Yoghurtboller     Omelet m. skinke og ost     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]