opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Finker

Finker

Finker
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(212)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.408
Visninger
637
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Helle Østenby Petersen

DU SKAL BRUGE
vand
salt
1 laurbærblad
5-6 hele peberkorn
1 fedtflomme på ca. 1 kg
750 g. svinelever
2 svinehjerter
2 svinenyrer
2 løg
2 store syrlige æbler
2 mellemstore porrer
1 spsk. eddike
sukker
salt
peber


SÅDAN GØR DU
Rens og skyl lever, hjerter og nyrer og sæt dem over i så meget letsaltet vand, så det lige akkurat dækker.
Kom laurbærblad og hele peberkorn ved og lad alt koge under låg og for svag varme, til det er helt mørt.
Det tager op imod 1 times tid. Imens skæres fedtflommen i mindre stykker, som smeltes langsomt i en tykbundet gryde.
Når fedtet er helt smeltet, fiskes fedtegreverne op.

Løgene pilles og skæres i mindre stykker. Det færdigkogte kød tages op af kogevandet og køres en gang gennem kødhakkemaskinen sammen med fedtegrever og løg.
Porrerne renses, skylles grundigt og hakkes fint. Æblerne skylles, deles, befries for kernehus (men skrælles ikke) og hakkes groft.
Hæld det afsmeltede fedt fra, så der kun er en smule tilbage i bunden af gryden.
Kom det hakkede kød plus porrer og æbler i gryden, rør godt rundt og lad det hele stå og småsnurre i ca. 30 min., hvorefter det smages til med salt, sukker og eddike.

SERVERING
Finkerne serveres på en stegepande. Hertil serveres rugbrød, rødbeder og lidt eddike hældes over finkerne på tallerkenen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

nanna jensen
09.12.2006, 17:44
det er en rigtig god mad og jeg kan ikke forstå hvorfor den ikke har fået flere karakter men det smager ellers herre godt


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Finker opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Finker fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Finker, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Müsli     Kanelsnegle kagemand     Røræg i ovn     god hjemmelavet medister..     Brændene Kærlighed     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     Bøf stroganoff med kartoffel-sellerimos (sund version)     Churros (spanskrør)     Kylling i carry     Amerikansk Kyllingesalat     Ris a l’amande med kirsebærsauce     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Aioli-hvidløgsdressing     Kyllingesuppe     Fersken suppe (den er genial)     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Cheesecake     Bedstfarsskæg med jordbær/stikkelsbærkompot     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]