opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Finker

Finker

Finker
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(212)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
37.802
Visninger
658
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
vand
salt
1 laurbærblad
5-6 hele peberkorn
1 fedtflomme på ca. 1 kg
750 g. svinelever
2 svinehjerter
2 svinenyrer
2 løg
2 store syrlige æbler
2 mellemstore porrer
1 spsk. eddike
sukker
salt
peber


SÅDAN GØR DU
Rens og skyl lever, hjerter og nyrer og sæt dem over i så meget letsaltet vand, så det lige akkurat dækker.
Kom laurbærblad og hele peberkorn ved og lad alt koge under låg og for svag varme, til det er helt mørt.
Det tager op imod 1 times tid. Imens skæres fedtflommen i mindre stykker, som smeltes langsomt i en tykbundet gryde.
Når fedtet er helt smeltet, fiskes fedtegreverne op.

Løgene pilles og skæres i mindre stykker. Det færdigkogte kød tages op af kogevandet og køres en gang gennem kødhakkemaskinen sammen med fedtegrever og løg.
Porrerne renses, skylles grundigt og hakkes fint. Æblerne skylles, deles, befries for kernehus (men skrælles ikke) og hakkes groft.
Hæld det afsmeltede fedt fra, så der kun er en smule tilbage i bunden af gryden.
Kom det hakkede kød plus porrer og æbler i gryden, rør godt rundt og lad det hele stå og småsnurre i ca. 30 min., hvorefter det smages til med salt, sukker og eddike.

SERVERING
Finkerne serveres på en stegepande. Hertil serveres rugbrød, rødbeder og lidt eddike hældes over finkerne på tallerkenen.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

nanna jensen
09.12.2006, 17:44
det er en rigtig god mad og jeg kan ikke forstå hvorfor den ikke har fået flere karakter men det smager ellers herre godt
 
Denne gode opskrift på Finker fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Finker, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hjemmelavet marcipan - kun 2 ingredienser     Gateau Marcel      Indbagte rejer     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Ovnstegt røget medister     Mandarin kage     Hjemmelavet nutella      Fars i fad med hvidkål     Børnenes kokoskugler     Stegt flæsk m. persillesovs     Spaghetti med kødsovs     Trylledej (ikke spiseligt)     Mormors Stegte sild i eddike     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Oldes Kokoskranse     Raclette med det hele     Sukkerfri Fedtebrød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]