opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldaws kylling

Gammeldaws kylling

Gammeldaws kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
21.441
Visninger
344
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 kylling
1 bdt. persille
ca ½ tsk sukker
½ tsk. salt
25 g margarine
2 ½ dl vand
2 ½ dl piskefløde
kulør
salt, peber



SÅDAN GØR DU
Persillen skylles, pilles og fyldes i kyllingen som brunes på alle siderne i en gryde med margarinen tilsat sukker, vand og salt tilsættes.
Kyllingen steger under låg for svag varme ca. 60 min. og vendes et par gange under stegningen. Kyllingen parteres og skyen indkoges med fløde og smages til med salt og peber. tilsæt evt. lidt jævning
SERVERING
Kyllingen serveres med kogte kartofler og agurkesalat.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gammeldaws kylling fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldaws kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Ægte indianer-røv     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Karbonader i fløde/porre sauce     Raclette med det hele     Vegetar bolognese     Svampet kanelkage     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft      Øllebrød med flødeskum     Gryderet til gæster     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Ristaffel     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Grønkålssalat med mandler og æbler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]