opskrifter
Søg i 12.564 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Yu-lings varm-kolde kylling

Yu-lings varm-kolde kylling

Yu-lings varm-kolde kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(50)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.906
Visninger
93
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE

2 kyllingebryster, ca. 500-550 g., uden skind og ben
Jordnødde eller majsolie
1 tsk sizhuan-peberkorn
2 store fed hvidløg, pillet og snittet i skiver
4 tynde skiver ingefær
1 forårsløg, snittet i stykker á 4 cm
2-3 friske grønne chili a ca. 7,5 cm's længde, uden kerner og snittet diagonalt
i lange strimler
1 spsk shaoxingvin eller mellemtør sherry
1/4 tsk salt
1/4-1/2 tsk sukker
1/2 tsk stødte, ristede sizhuan-peberkorn
!/2 tsk majsmel opløst i 2 spsk vand
1 tsk sesamolie

Marinade:
1/2 tsk salt
hvid peber, 6 omgange på kværnen
1 tsk majsmel
1/2 æggehvide, pisket





SÅDAN GØR DU
1. Skær kyllingekødet i store terninger. Læg dem i en skål.

2. Tilbered marinaden: bland salt, peber, majsmel og æggehvide med kødet. Rør i samme retning, til det er godt dækket. Lad det marinere i 20-30 minutter.

3. Fyld en wok eller frituregryde halvt op med olie. Varm den op til 110 grader. Lad kødet "gå gennem olien" i 60-75 sekunder (kødet skal være "næsten stegt") , hold stykkerne adskilt med et par lange pinde. Tag det op med en si eller hulske og stil det i nærheden. Kødet, der er blevet hvidligt, er næsten stegt.

4. Hæld al olien, bortset fra 2-3 spsk, fra. Varm den tilbageblevne olie over jævn varme. Tilsæt sizuan-peberkornene og steg dem i ca. 1 minut eller til de har frigivet deres aroma og er blevet mørkebrune. Tag dem op og kasser dem.

5. Tilsæt hvidløg, ingefær og forårsløg, steg det oveer kraftigt blus til det er brunt i kanterne og har frigivet sin aroma. Tag det op og kasser det.

6. Skru ned for varmen, tilsæt chili. Rør og vend i ca. 1 minut, så det frigiver sin pebret brændende smag. Pas på den ikke brænder på. Anbring den på et lille fad og stil den i nærheden.

7. Skru op for varmen. Kom kødet i wok'en og rør og vend hurtigt i 30 sekunder eller til det er varmt. Hæld vinen (eller sherry'en) i langs wok'ens sider, rør mens den syder. Tilsæt salt og sukker og drys de stødte peberkorn over. Hæld det godt rørte, opløste majsmel i, rør mens det jævner. Kom chillien i wok'en, og rør det sammen i 10 sekunder. Drys sesamolie over. Anret det på et varmt fad. Server straks.




SERVERING
Denne meget lækre ret bør serveres med jasminris til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Yu-lings varm-kolde kylling opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Yu-lings varm-kolde kylling fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Yu-lings varm-kolde kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: ormegryde med afskåret finger     Kvædemarmelade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Hjertekage med mokkaglasur     Helstegt Oksestriploin     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Klamme fingre     Syltede valnødder     Gammeldaws æbleflæsk.     Jægerens dyreragout     Raclette med det hele     Mælkesnitter     Indbagte rejer     Bagt rodfrugtmos     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]