opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forårsruller

Forårsruller

Forårsruller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.017
Visninger
175
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 tsk. maizena
1 forårsløg
200g gulerødder
50 g (fra dåse) bambusskud
1 tsk. risvin
100g pillede dybhavs rejer
3 blade kinakål
5 tørrede morklerne
50g. bønnespirerne
Planteolie
2 spsk. lys soyasouce
20 dybfrosne forårsrulleskind
1 nip. de fem krydderier
10g (glas-) nudler




SÅDAN GØR DU
Udblød morklerne i lunkent vand i ca. 10 minutter. Optø forårsrulle-skindene. Skær svindekødet i ganske tynde strimler og marinér dem i ca. 10 minutter i en blanding af mørk og lys soyasouce, risvin, de fem krydderier og maizenaen. Hak rejerne groft og mariner dem i fem minutter i soyasouce, smag til med salt og peber.

Vask kinakålene og skær dem i tynde strimler. Skær bambusskuddene og de skrællede gulerødder ud som tændstikker og skyl bønnespirerne. Rens og vaks forårsløget og skræ det i små tern. Vask morklerne, fjern de træede stilke og skær hattene i tændstikker.

Varm 2 spsk. olie kraftigt op i woken og svits forårsløgene, til de er klare. Svits kødet med i ½ min, mens der røres hele tiden. Tilsæt de øvrige ingredienser og svits de hele i fem minutter. Smag til og køl blandingen af. Læg 2 spsk. fyld på hver forårsrulle-skind. Bøj siderne omkring fyldet og rul det godt sammen. Styg kanterne med vand og pres dem forsigtigt sammen. Varm olien i woken og steg forårsrullerne gyldenbrune. Kom ikke for mange i woken af gangen og lad dem dryppe af på en køkkenrulle.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forårsruller fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forårsruller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mornay sauce     Helstegt Oksestriploin     philadelphia fyldt mørbrad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Ovnsstegt laks i folie     Bradepande/pandekage!     Grillspyd     Tunmousse      Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Fuglekvidder     Bananlikør     Grundopskrift til al wokmad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]