Udblød morklerne i lunkent vand i ca. 10 minutter. Optø forårsrulle-skindene. Skær svindekødet i ganske tynde strimler og marinér dem i ca. 10 minutter i en blanding af mørk og lys soyasouce, risvin, de fem krydderier og maizenaen. Hak rejerne groft og mariner dem i fem minutter i soyasouce, smag til med salt og peber.
Vask kinakålene og skær dem i tynde strimler. Skær bambusskuddene og de skrællede gulerødder ud som tændstikker og skyl bønnespirerne. Rens og vaks forårsløget og skræ det i små tern. Vask morklerne, fjern de træede stilke og skær hattene i tændstikker.
Varm 2 spsk. olie kraftigt op i woken og svits forårsløgene, til de er klare. Svits kødet med i ½ min, mens der røres hele tiden. Tilsæt de øvrige ingredienser og svits de hele i fem minutter. Smag til og køl blandingen af. Læg 2 spsk. fyld på hver forårsrulle-skind. Bøj siderne omkring fyldet og rul det godt sammen. Styg kanterne med vand og pres dem forsigtigt sammen. Varm olien i woken og steg forårsrullerne gyldenbrune. Kom ikke for mange i woken af gangen og lad dem dryppe af på en køkkenrulle.