Annoncering | Mobil/tablet version | 238 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.416 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forårsruller

Forårsruller

Forårsruller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.419
Visninger
165
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Helle Østenby Petersen

DU SKAL BRUGE
1 tsk. maizena
1 forårsløg
200g gulerødder
50 g (fra dåse) bambusskud
1 tsk. risvin
100g pillede dybhavs rejer
3 blade kinakål
5 tørrede morklerne
50g. bønnespirerne
Planteolie
2 spsk. lys soyasouce
20 dybfrosne forårsrulleskind
1 nip. de fem krydderier
10g (glas-) nudler




SÅDAN GØR DU
Udblød morklerne i lunkent vand i ca. 10 minutter. Optø forårsrulle-skindene. Skær svindekødet i ganske tynde strimler og marinér dem i ca. 10 minutter i en blanding af mørk og lys soyasouce, risvin, de fem krydderier og maizenaen. Hak rejerne groft og mariner dem i fem minutter i soyasouce, smag til med salt og peber.

Vask kinakålene og skær dem i tynde strimler. Skær bambusskuddene og de skrællede gulerødder ud som tændstikker og skyl bønnespirerne. Rens og vaks forårsløget og skræ det i små tern. Vask morklerne, fjern de træede stilke og skær hattene i tændstikker.

Varm 2 spsk. olie kraftigt op i woken og svits forårsløgene, til de er klare. Svits kødet med i ½ min, mens der røres hele tiden. Tilsæt de øvrige ingredienser og svits de hele i fem minutter. Smag til og køl blandingen af. Læg 2 spsk. fyld på hver forårsrulle-skind. Bøj siderne omkring fyldet og rul det godt sammen. Styg kanterne med vand og pres dem forsigtigt sammen. Varm olien i woken og steg forårsrullerne gyldenbrune. Kom ikke for mange i woken af gangen og lad dem dryppe af på en køkkenrulle.


 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Forårsruller opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Forårsruller fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forårsruller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Google havregryndskugler     Tunmousse      Spagetti carbonara     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Grønne asparges med bacon     Krydder frikadeller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tigerkagesnitter     Hakket Oksekød med Hvidkål     Omelet m. skinke og ost     Nachos m/kylling     FastelavnsBoller (fedtfattige)     Gulerodskage (Rå)     Gratinerede Rejer ”spansk / portugisisk inspireret"     Den bedste ungarske gullasch     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com