opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forårsruller

Forårsruller

Forårsruller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.102
Visninger
177
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 tsk. maizena
1 forårsløg
200g gulerødder
50 g (fra dåse) bambusskud
1 tsk. risvin
100g pillede dybhavs rejer
3 blade kinakål
5 tørrede morklerne
50g. bønnespirerne
Planteolie
2 spsk. lys soyasouce
20 dybfrosne forårsrulleskind
1 nip. de fem krydderier
10g (glas-) nudler




SÅDAN GØR DU
Udblød morklerne i lunkent vand i ca. 10 minutter. Optø forårsrulle-skindene. Skær svindekødet i ganske tynde strimler og marinér dem i ca. 10 minutter i en blanding af mørk og lys soyasouce, risvin, de fem krydderier og maizenaen. Hak rejerne groft og mariner dem i fem minutter i soyasouce, smag til med salt og peber.

Vask kinakålene og skær dem i tynde strimler. Skær bambusskuddene og de skrællede gulerødder ud som tændstikker og skyl bønnespirerne. Rens og vaks forårsløget og skræ det i små tern. Vask morklerne, fjern de træede stilke og skær hattene i tændstikker.

Varm 2 spsk. olie kraftigt op i woken og svits forårsløgene, til de er klare. Svits kødet med i ½ min, mens der røres hele tiden. Tilsæt de øvrige ingredienser og svits de hele i fem minutter. Smag til og køl blandingen af. Læg 2 spsk. fyld på hver forårsrulle-skind. Bøj siderne omkring fyldet og rul det godt sammen. Styg kanterne med vand og pres dem forsigtigt sammen. Varm olien i woken og steg forårsrullerne gyldenbrune. Kom ikke for mange i woken af gangen og lad dem dryppe af på en køkkenrulle.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forårsruller fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forårsruller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Svampet kanelkage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Fersken suppe (den er genial)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Biscotti, sprøde julesmåkager     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Omelet m. skinke og ost     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Kanelsnegle kagemand     Raclette med det hele     Æbleskiver (sønderjyske)     Trylledej (ikke spiseligt)     Andebryst i ovn til mange     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]