opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fransk kødgryde

Fransk kødgryde

Fransk kødgryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(164)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.399
Visninger
344
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
400 g afpudset oksekød i store terninger
100 kalkunbacon i små terninger
½ spsk margarine
1 tsk salt
½ tsk peber
2 smulrede kalvebouillonterninger
2 groft hakket løg
2 hakkede hvidløgsfed
1 tsk timian
½ dl rødvin
6-8 dl vand
1 las champignoner
1 stilk bladselleri i skiver
125 g frisk pasta


SÅDAN GØR DU
Dup oksekødet tørt. Brun det i en gryde med margarine. Krydr med salt og peber. Tilsæt bouillonterning, løg, hvidlød, timian, vin og vand. Kog det op og lad det småkoge under låg i 40 min.
Steg bacon, selleri og champignon 2-3 min. Læg det i gryden og kog yderligere 10-15 min, eller til kødet er mørt.
Kog pasta efter anvisning på pakken. Lad den dryppe godt af i et dørslag. Vend pastaen med kødet og server.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fransk kødgryde fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fransk kødgryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Den sprøde salat     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Gulerodskage (Rå)     Mælkesnitter     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Chokolade kage m. kokosglasur     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Piment sauce     Kyllingesalat     Puffede hvedekerner     Nemme pølsehorn     Ovnsstegt laks i folie     Røræg i ovn     sydhavskylling     Helstegt grillet oksefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]