opskrifter
Søg i 12.564 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fransk kødgryde

Fransk kødgryde

Fransk kødgryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(164)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.335
Visninger
325
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 g afpudset oksekød i store terninger
100 kalkunbacon i små terninger
½ spsk margarine
1 tsk salt
½ tsk peber
2 smulrede kalvebouillonterninger
2 groft hakket løg
2 hakkede hvidløgsfed
1 tsk timian
½ dl rødvin
6-8 dl vand
1 las champignoner
1 stilk bladselleri i skiver
125 g frisk pasta


SÅDAN GØR DU
Dup oksekødet tørt. Brun det i en gryde med margarine. Krydr med salt og peber. Tilsæt bouillonterning, løg, hvidlød, timian, vin og vand. Kog det op og lad det småkoge under låg i 40 min.
Steg bacon, selleri og champignon 2-3 min. Læg det i gryden og kog yderligere 10-15 min, eller til kødet er mørt.
Kog pasta efter anvisning på pakken. Lad den dryppe godt af i et dørslag. Vend pastaen med kødet og server.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fransk kødgryde opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fransk kødgryde fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fransk kødgryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kanelgifler     Hakkebøffer med stegte grønsager og hjemmelavet chilimayo     Bagt æblekage med sprødt låg     drømmekage i bradepande     Svampet kanelkage     Piment sauce     Kvædemarmelade     Paprikasauce     Koteletter i fad     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Andebryst i ovn til mange     Italienske kødboller     Grydestegte Hjerter     Kanelsnegle kagemand     Tzatziki med creme fraiche     Fyldte tomater II     Champignon-broccolitærte med skinke     Grov go'e boller     Mørbradgryde m. ris     Bøf Lindstrøm     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]