Dressingen laves gerne dagen før !
Ingredienserne til dressingen blandes, trækker gerne natten over i køleskab.
Laksen lægges i staniol i ovn ca. 40 min ved 200 grader. Når den er afkølet, pilles den fri fra ben.
Icebergsalaten hakkes i små stykker. Brug et ildfastfad eller lign. med høj kant ( ca. 10 cm ).
Læg først et lag salat og så et lag laks, indtil der ikke er mere tilbage. Smag dressingen til med salt og peber. Hæld dressingen ud over laks og salat. Pynt så med rejer, hummerhaler, kaviar og asparges. Jeg plejer at, pynte i lange striber ( i fadets lange længde ) F.eks. rejer, asparges, rød kaviar, hummerhaler, asparges, sort kaviar.
Serveres kold, med hvidløg eller
almindeligt flütes med smør.
Meget gerne med kold Lindeman hvidvin ( Kan købes i Netto )
22.02.2008, 12:57