opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejestuvning til tarteletter

Rejestuvning til tarteletter

Rejestuvning til tarteletter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(177)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.640
Visninger
309
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
20 tarteletter

300 gr. rejer
1 ds. fiskeboller
1 ds. asparges
1 gl. champignoner
margerine, mel og mælk til en let opbagning
salt og lidt peber
2 tsk. tørret dild
lidt mild paprika


SÅDAN GØR DU
Lav en let opbagning og hæld mælk og lidt væde fra henholdsvis asparges, champignoner og fiskbollerne i.

Kom så ingredienser i og smag til med krydderierne.

Tilsæt evt. lidt mere mel for at opnå en passende konsistens og lad det koge igennem et par min. over svag varme. Pas på det ikke brænder på.
SERVERING
Pynt med friske dildkviste og lidt paprika for farvespillets skyld. Serveres med det samme. Det smager bare drøngodt og er en succes hos både børn og voksne herhjemme!

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rejestuvning til tarteletter opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rejestuvning til tarteletter fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejestuvning til tarteletter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Rabarber- og stikkelsbærkage     Nachos m/kylling     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Nemme pølsehorn     Helstegt grillet oksefilet     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Forloren pindsvin     Arme Riddere     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Hannes vafler.     Krydder frikadeller     Kanelsnegle kagemand     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]