opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejestuvning til tarteletter

Rejestuvning til tarteletter

Rejestuvning til tarteletter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(178)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.373
Visninger
336
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
20 tarteletter

300 gr. rejer
1 ds. fiskeboller
1 ds. asparges
1 gl. champignoner
margerine, mel og mælk til en let opbagning
salt og lidt peber
2 tsk. tørret dild
lidt mild paprika


SÅDAN GØR DU
Lav en let opbagning og hæld mælk og lidt væde fra henholdsvis asparges, champignoner og fiskbollerne i.

Kom så ingredienser i og smag til med krydderierne.

Tilsæt evt. lidt mere mel for at opnå en passende konsistens og lad det koge igennem et par min. over svag varme. Pas på det ikke brænder på.
SERVERING
Pynt med friske dildkviste og lidt paprika for farvespillets skyld. Serveres med det samme. Det smager bare drøngodt og er en succes hos både børn og voksne herhjemme!
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rejestuvning til tarteletter fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejestuvning til tarteletter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frugttærte med merengs og bær     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Ribssaft     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Røræg i ovn     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Stikkelsbærgrød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Helstegt grillet oksefilet     Gulerodskage (Rå)     Suppekuren     Grillet jomfruhummerhaler     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]