opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejestuvning til tarteletter

Rejestuvning til tarteletter

Rejestuvning til tarteletter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(181)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.953
Visninger
340
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
20 tarteletter

300 gr. rejer
1 ds. fiskeboller
1 ds. asparges
1 gl. champignoner
margerine, mel og mælk til en let opbagning
salt og lidt peber
2 tsk. tørret dild
lidt mild paprika


SÅDAN GØR DU
Lav en let opbagning og hæld mælk og lidt væde fra henholdsvis asparges, champignoner og fiskbollerne i.

Kom så ingredienser i og smag til med krydderierne.

Tilsæt evt. lidt mere mel for at opnå en passende konsistens og lad det koge igennem et par min. over svag varme. Pas på det ikke brænder på.
SERVERING
Pynt med friske dildkviste og lidt paprika for farvespillets skyld. Serveres med det samme. Det smager bare drøngodt og er en succes hos både børn og voksne herhjemme!
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rejestuvning til tarteletter fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejestuvning til tarteletter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Nemme pølsehorn     Mælkesnitter     Fersken á la Christina.     Nem Kylling i Cola     Valnøddespecier     Farmors havre-rosin-småkager     Raclette med det hele     grydestegte poussiner     Anderledes hakkebøf     Chokolademuffins med sødemiddel     Sunde pandekager med spidskål     Fyldig skaldyrssuppe     Fondue     Hvid Chokolademousse     Harlekin-trøfler     Boller med dadler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Christina´s pikantkylling i fad     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]