opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pebersauce Fra Treviso

Pebersauce Fra Treviso

Pebersauce Fra Treviso
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.103
Visninger
83
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 Spsk. ekstra-jomfrueolivienolie
1 meget fint hakket løg
1 gulerod i små tern
100 g speck (italiensk røget skinke)
3 fint hakket ansjoser
Revet skal af 1/4 citron
300 g renset og finthakket, helt frisk kylling lever
5 spsk. tør hvidvin
1 spsk. hvidvinseddike
1-2 tsk. groftkværnet peber
1 dl hønsefond
2 spsk. finthakket bredbladet persille
salt


SÅDAN GØR DU
Opvarm olien i en pande og svits løg- og gulerodstern og speck i et par minutter....til løget er genemsigtigt. Tilsæt ansjoserne,citronskal og kyllinglever og steg det med i 5 min.Hæld vin og eddike ved, krydr med peber og lidt salt og lad det simre under jævnlig omrøring i 5 min. tilsæt fonden, skr ned for varmen og lad det hele simre i yderligere 5 min.
Umiddelbart før servering tilsættes den hakkkede persille, og retten smages til med salt og peber.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pebersauce Fra Treviso opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pebersauce Fra Treviso fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pebersauce Fra Treviso, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Fiskeruller med peberfrugtcreme og sauterede grønsager     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Kanelsnegle kagemand     Omelet m. skinke og ost     Ægte indianer-røv     Spagetti carbonara     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Frikadeller med havregryn     Karbonader i fløde/porre sauce     Nachos m/kylling     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Hjemmelavet sky     Mors gulerodssalat med rosiner     Churros (spanskrør)     brunkål     Gammeldaws æbleflæsk.     Penne med kylling og champignon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]