opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ris-souffleer med citron og lavendel

Ris-souffleer med citron og lavendel

Ris-souffleer med citron og lavendel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(42)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.120
Visninger
94
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
75 g langkornede ris
7 1/2 dl maelk
1 citron, fintrevet skal
1/2 tsk. torret lavendel
1/2 stang vanille, flaekket
1 aeggehvide
45 g sukker


SÅDAN GØR DU
Haeld risene i en sigte og skyl dem grundigt under kold vand, til vandet er klart. Afdryppes.
Haled maelken i en gryde, tilsaet citronskal, lavendel og vanillestang samt ris. Bring det langsomt i kog. Varmen daempes og lad det simre under hyppig omroring i 40 min., eller til massen er blod og cremeagtig. Saettes til side og afkoles.
Ovenen forvarmes til 180 grader. Otte portionsfomre, 8x4 cm., eller et ovalt fad, 24x 4 cm., pensles med smor.
Haeld aeggehviden i en ren, tor skaal og pisk den stiv med el-mixer. Tilsaet halvdelen af sukkeret og pisk til massen danner blanke, stive spidser. Dys resten af sukker over og vend det forsigtig ind i marengsmassen. Kontroller at risene stadig er cremeagtige (tilsaet evt. en spsk. maelk), fjern derefter vanillestangen og vend marengsmassen i risene.
Fyld portionsformene eller fadet trekvart op, saet dem paa en bageplade og bag dem 20-25 min., eller til de er haevede og gyldne.
SERVERING
Serveres med baer og flode.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ris-souffleer med citron og lavendel fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ris-souffleer med citron og lavendel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Julefrikadeller     Fersken suppe (den er genial)     Mormors Stegte sild i eddike     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Trylledej (ikke spiseligt)     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Andebryst i ovn til mange     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Hjemmelavet modellervoks     Gulerodskage (Rå)     Børnenes kokoskugler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]