opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skumfiduser II

Skumfiduser II

Skumfiduser II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(121)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.781
Visninger
238
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 gr./ml vand
200 gr. sukker
250 gr. druesukker
2 æggehvider

Gelatine-opløsning:
100 ml. vand
50 gr. gelatine

Citronsyre-opløsning:
2 måleskeer citronsyre (3 gr.)
2 spk. varmt vand


SÅDAN GØR DU
Sukker, druesukker og vand (eller maltitol alene) kommes i en 2 liters gryde (rør i sukkermassen til al sukkeret er vådt). Varm op på næsten fuldt blus uden omrøring til sukkermasen er 130 grader varm (eller maltitolmassen er 150 grader varm).
Mens massen varmes op piskes æggehviderne stive i en anden skål. Gelatineopløsning laves ved at vandet bringes i kog, tages af og galetinen piskes i. Citronsyren opløses i det varme vand. Når temperaturen er nået tages gryden af varmen, og når massen er under 100 grader tilsættes under grundig omrøring den varme galtineopløsning og dernæst citronopløsningen.
Lad det afkøle i 2 minutter. Hæld nu den varme blading ganske langsomt i æggehvidemassen, mens der stadig piskes gundigt med en elpisker i æggehviderne. Jo lægere piskning, jo luftigere masse. Når al massen er tilsat og pisket godt, iblades ønsket smag og farve. Del evt. portionen i 2 og kom forskellig smag og farve i hver portion. Hæld massen op i en ophælderpose og sprøjt den ud på bagepapir eller teflonvæv i toppe, figurer, krumme bananer eller bogstaver. Massen kan også hældes op i en flad bradepande foret med bagepapir og skæres i tern med en skarp kniv, når den er afkølet.
Efter kort tids tørring er massen fast klistrer ikke. Man kan evt. vende stykkerne i druesukker tilsat en anelse knust citronsyre eller man kan dyppe dem i smeltet chokolade.
Gryden stilles i blød i koldt vand, og kan derefter nemt rengøres.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skumfiduser II fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skumfiduser II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Stegte sild i eddike     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svampet kanelkage     Børnenes kokoskugler     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Oldes Kokoskranse     Fersken suppe (den er genial)     Hjemmelavet marcipan - kun 2 ingredienser     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Ovnstegt røget medister     Andebryst i ovn til mange     Trylledej (ikke spiseligt)     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Fars i fad med hvidkål     Mandarin kage     Stegt flæsk m. persillesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]