opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skumfiduser II

Skumfiduser II

Skumfiduser II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(121)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.568
Visninger
231
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 gr./ml vand
200 gr. sukker
250 gr. druesukker
2 æggehvider

Gelatine-opløsning:
100 ml. vand
50 gr. gelatine

Citronsyre-opløsning:
2 måleskeer citronsyre (3 gr.)
2 spk. varmt vand


SÅDAN GØR DU
Sukker, druesukker og vand (eller maltitol alene) kommes i en 2 liters gryde (rør i sukkermassen til al sukkeret er vådt). Varm op på næsten fuldt blus uden omrøring til sukkermasen er 130 grader varm (eller maltitolmassen er 150 grader varm).
Mens massen varmes op piskes æggehviderne stive i en anden skål. Gelatineopløsning laves ved at vandet bringes i kog, tages af og galetinen piskes i. Citronsyren opløses i det varme vand. Når temperaturen er nået tages gryden af varmen, og når massen er under 100 grader tilsættes under grundig omrøring den varme galtineopløsning og dernæst citronopløsningen.
Lad det afkøle i 2 minutter. Hæld nu den varme blading ganske langsomt i æggehvidemassen, mens der stadig piskes gundigt med en elpisker i æggehviderne. Jo lægere piskning, jo luftigere masse. Når al massen er tilsat og pisket godt, iblades ønsket smag og farve. Del evt. portionen i 2 og kom forskellig smag og farve i hver portion. Hæld massen op i en ophælderpose og sprøjt den ud på bagepapir eller teflonvæv i toppe, figurer, krumme bananer eller bogstaver. Massen kan også hældes op i en flad bradepande foret med bagepapir og skæres i tern med en skarp kniv, når den er afkølet.
Efter kort tids tørring er massen fast klistrer ikke. Man kan evt. vende stykkerne i druesukker tilsat en anelse knust citronsyre eller man kan dyppe dem i smeltet chokolade.
Gryden stilles i blød i koldt vand, og kan derefter nemt rengøres.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skumfiduser II fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skumfiduser II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Banankage -uden fedt     Mexicansk kyllingelasagne     Mors gulerodssalat med rosiner     Ørred på grill     Fyldte løg     Indbagte rejer     Farmors æbleskiver     Flødestuvet spinat     Kartofler i dampovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     paprikakylling II     Rejeroulade med spinat.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Paprikakylling     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Pita m. krydret oksekød     God gammeldags pasta med kødsovs     Kold avocadosuppe med fløde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]