Annoncering | Mobil/tablet version | 227 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skumfiduser II

Skumfiduser II

Skumfiduser II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(121)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.539
Visninger
218
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 gr./ml vand
200 gr. sukker
250 gr. druesukker
2 æggehvider

Gelatine-opløsning:
100 ml. vand
50 gr. gelatine

Citronsyre-opløsning:
2 måleskeer citronsyre (3 gr.)
2 spk. varmt vand


SÅDAN GØR DU
Sukker, druesukker og vand (eller maltitol alene) kommes i en 2 liters gryde (rør i sukkermassen til al sukkeret er vådt). Varm op på næsten fuldt blus uden omrøring til sukkermasen er 130 grader varm (eller maltitolmassen er 150 grader varm).
Mens massen varmes op piskes æggehviderne stive i en anden skål. Gelatineopløsning laves ved at vandet bringes i kog, tages af og galetinen piskes i. Citronsyren opløses i det varme vand. Når temperaturen er nået tages gryden af varmen, og når massen er under 100 grader tilsættes under grundig omrøring den varme galtineopløsning og dernæst citronopløsningen.
Lad det afkøle i 2 minutter. Hæld nu den varme blading ganske langsomt i æggehvidemassen, mens der stadig piskes gundigt med en elpisker i æggehviderne. Jo lægere piskning, jo luftigere masse. Når al massen er tilsat og pisket godt, iblades ønsket smag og farve. Del evt. portionen i 2 og kom forskellig smag og farve i hver portion. Hæld massen op i en ophælderpose og sprøjt den ud på bagepapir eller teflonvæv i toppe, figurer, krumme bananer eller bogstaver. Massen kan også hældes op i en flad bradepande foret med bagepapir og skæres i tern med en skarp kniv, når den er afkølet.
Efter kort tids tørring er massen fast klistrer ikke. Man kan evt. vende stykkerne i druesukker tilsat en anelse knust citronsyre eller man kan dyppe dem i smeltet chokolade.
Gryden stilles i blød i koldt vand, og kan derefter nemt rengøres.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Skumfiduser II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Skumfiduser II fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skumfiduser II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Tunmousse      Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Hannes vafler.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grønne asparges med bacon     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Marineret kalkunbryst- helstegt     Helstegt Oksestriploin     Yoghurtboller     Helstegt grillet oksefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com