opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vanillefromage

Vanillefromage

Vanillefromage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(139)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.016
Visninger
281
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Vanillefromage
7 blade husblas
1 stang vanille
3 æg
6 spsk sukker
3 dl kærnemælk
1/4 liter piskefløde

Lun frugtsauce
1 dl vand
85 g sukker (ca. 1 dl)
skal fra vanillestangen

1 tsk kartoffelmel
1 spsk vand
100 g frosne, optøede blåbær
100 g frosne, optøede hindbær


SÅDAN GØR DU
Vanillefromage: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud (gem skallen). Pisk hele æg, sukker og vanillekorn sammen til en luftig blanding. Vend forsigtigt kærnemælk i. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ca. 1 dl af æggeblandingen og rør den i resten. Pisk fløden stiv og vend den i. Skyl 6 portionsskåle (a ca. 3 dl) i koldt vand og kom ca. 2 dl fromage i hver. Stil dem tildækket i køleskabet i mindst 5 timer.

Lun frugtsauce: Kom vand, sukker og vanilleskal i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag gryden fra varmen. Rør kartoffelmel og vand til en jævning og hæld den i sukkerlagen under omrøring. Vend bærrene i sukkerlagen og lad frugtsaucen stå i ca. 15 min. Fjern vanilleskallen.

Ved serveringen: Løsn fromagerne i kanten med en kniv. Dyp skålene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud på portionstallerkener. Pynt tallerkenerne med lidt frugtsauce og server resten i en skål.

Tip: Fromagen kan tilberedes dagen før med ét blad husblas mindre.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vanillefromage fra Maduniverset.dk i kategorien Fromager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vanillefromage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kanelsnegle kagemand     Lammekøllerester i fad.     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mexicansk kyllingelasagne     Tunmousse      Mormors citronfromage     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Gulerodskage (Rå)     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Frisk pasta med laks og flødesovs     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grønne asparges med bacon     Kylling satay stegt i ovn     Bagte Kartofler på Grill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]