opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gulerodsboller (ca. 18 stk.)

Gulerodsboller (ca. 18 stk.)

Gulerodsboller (ca. 18 stk.)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.384
Visninger
200
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 gulerødder
25 g gær
2½ dl. lunkent vand
2 spsk. olie
1 tsk. salt
1 æg
100 g (1½ dl) grahamsmel
350 g (6 dl) hvedemel

Til pensling: 1 dl mælk
Eventuelt solsikkekerner.



SÅDAN GØR DU
1. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.

2. Rør gæren ud i lunkent vand.

3. Tilsæt de revne gulerødder. Derefter olie, salt og æg. Rør det sammen.

4. Tilsæt grahamsmelet. Rør en gang imellem og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, til dejen ikke hænger fast i fingrene.

5. Ælt dejen godt igennem. Put eventuelt lidt mel på bordet og hæld dejen ud på bordet og ælt den der.

6. Fugt et viskestykke og læg det over skålen med dejen.

7. Lad dejen stå og hæve ca. 1 time.

1 time senere:

8. Ælt dejen igennem et øjeblik og tril den til en pølse. Del pølsen i 18 stykker og tril hvert stykke til en bolle.

9. Find en bageplade frem og læg bagepapir på. Sæt bollerne på bagepladen og lad bollerne stå og efterhæve i 15 min.

15 min. senere:

10. Tænd ovnen på 225 grader C (varmluftovn 200 grader C.).

11. Pensl bollerne med mælk eller pisket æg. Drys eventuelt med solsikkekerner.

12. Sæt bollerne midt i ovnen og bag dem i ca. 15 minutter.

OBS! Bagetiden afhænger af, hvordan din ovn bager. Derfor, kig til bollerne allerede efter 10 minutter. Tag en bolle ud og bank på bunden med en finger. Hvis den lyder hul og er skorpen lidt hård, er bollen bagt. Hvis ikke, så bag bollerne 2-3 minutter mere og check dem igen på samme måde.

Ca. 15 minutter senere:

13. Tag dem ud og sæt dem på en bagerist hvor de kan køle af.

Bollerne smager bedst, når de er bagt gyldenbrune.

SERVERING
Så er bollerne klar....
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gulerodsboller (ca. 18 stk.) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gulerodsboller (ca. 18 stk.) fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gulerodsboller (ca. 18 stk.), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Indbagte rejer     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     Grov go'e boller     Gulerodskage (Rå)     Langtidsstegt oksemørbrad     Ovnsstegt laks i folie     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]