opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet blodpølse

Hjemmelavet blodpølse

Hjemmelavet blodpølse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(343)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
56.891
Visninger
392
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 liter svineblod (fra slagteren)
300 g rugmel
700 g byggryn
1 liter vand
700 g flomme (meget rent fedt fra slagteren)
400 brun farin
400 g rosiner
30 g salt
10 g kanel
10 g kardemomme
Naturtarme (ca. 100 ml pr stk.) eller kunsttarme (ca. 60 ml pr stk.) (fra slagteren)




SÅDAN GØR DU
Dag 1:
1. Blod, rugmel og byggryn røres/æltes godt sammen i en stor skål og sættes i køleskabet i 1 døgn.
Dag 2:

2. Kog 1 liter vand i en gryde eller elkedel.

3. Skær flommen i bittesmå terninger og put dem i en si. Hæld kogende vand over.

4. Tag blodmassen ud af køleskabet og put den i en gryde.

5. Varm langsomt massen op ved svag varme indtil den bliver flydende.

6. Tilsæt flomme, brun farin, rosiner, salt, kanel og kardemomme, og rør godt rundt.

7. Lad blandingen småkoge i ca. 5 min., og tag den så væk fra varmen.

8. Fyld håndvasken med koldt vand og sæt gryden ned i det kolde vand så massen bliver afkølet.

9. Gør tarmene klar imens. Hvis du bruger en naturtarm: Bind en knude i den ene ende. Hvis du bruger kunsttarm, så er der allerede bundet knude i den ene ende.

10. Når blodmassen er kølet så meget af, at du kan have den i hånden: hold fast i tarmen, hold den hen over noget for eksempel et fad eller en skål, tag en håndfuld blodmasse og stop det ned i tarmen. Forsæt med at stoppe blodmasse i tarmen til den er næsten fuld.

11. Bind knude på tarmen og læg den i en stor gryde. Fyld vand på så det dækker pølsen.

12. Skru helt op for varmen indtil vandet koger. Skru så ned for varmen og lad pølsen småkoge i ca. 1 time.


En time senere...

13. Sluk for varmen og fisk pølsen op af vandet. Læg den i et fad eller en skål, dæk den til og sæt den i køleskab til den skal spises.

14. Skær pølsen i skiver og steg skiverne på panden ved middelvarme i 1-2 minutter på hver side. Server med æblemos, kanel og sukker.
SERVERING
Så er retten klar....
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hjemmelavet blodpølse opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet blodpølse fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet blodpølse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Fondue     Æbleskiver med æg     Gratinerede grønsagssnitter     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Kyllingegryde     Yoghurtboller     Gulerødder stegt med løg & rosmarin     Bagt Æblemos:     Valnøddeis     Brun sovs     Halve bagte kartofler     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     koldskål med kærnemælk og ymer     Græsk farsbrød     Kommenkringler     Basic Guacamole     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]