opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet blodpølse

Hjemmelavet blodpølse

Hjemmelavet blodpølse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(343)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
58.349
Visninger
395
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 liter svineblod (fra slagteren)
300 g rugmel
700 g byggryn
1 liter vand
700 g flomme (meget rent fedt fra slagteren)
400 brun farin
400 g rosiner
30 g salt
10 g kanel
10 g kardemomme
Naturtarme (ca. 100 ml pr stk.) eller kunsttarme (ca. 60 ml pr stk.) (fra slagteren)




SÅDAN GØR DU
Dag 1:
1. Blod, rugmel og byggryn røres/æltes godt sammen i en stor skål og sættes i køleskabet i 1 døgn.
Dag 2:

2. Kog 1 liter vand i en gryde eller elkedel.

3. Skær flommen i bittesmå terninger og put dem i en si. Hæld kogende vand over.

4. Tag blodmassen ud af køleskabet og put den i en gryde.

5. Varm langsomt massen op ved svag varme indtil den bliver flydende.

6. Tilsæt flomme, brun farin, rosiner, salt, kanel og kardemomme, og rør godt rundt.

7. Lad blandingen småkoge i ca. 5 min., og tag den så væk fra varmen.

8. Fyld håndvasken med koldt vand og sæt gryden ned i det kolde vand så massen bliver afkølet.

9. Gør tarmene klar imens. Hvis du bruger en naturtarm: Bind en knude i den ene ende. Hvis du bruger kunsttarm, så er der allerede bundet knude i den ene ende.

10. Når blodmassen er kølet så meget af, at du kan have den i hånden: hold fast i tarmen, hold den hen over noget for eksempel et fad eller en skål, tag en håndfuld blodmasse og stop det ned i tarmen. Forsæt med at stoppe blodmasse i tarmen til den er næsten fuld.

11. Bind knude på tarmen og læg den i en stor gryde. Fyld vand på så det dækker pølsen.

12. Skru helt op for varmen indtil vandet koger. Skru så ned for varmen og lad pølsen småkoge i ca. 1 time.


En time senere...

13. Sluk for varmen og fisk pølsen op af vandet. Læg den i et fad eller en skål, dæk den til og sæt den i køleskab til den skal spises.

14. Skær pølsen i skiver og steg skiverne på panden ved middelvarme i 1-2 minutter på hver side. Server med æblemos, kanel og sukker.
SERVERING
Så er retten klar....
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet blodpølse fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet blodpølse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Myntelikør     Kogning af majs     Grov go'e boller     Rødvinssauce     Mornay sauce     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Mandel-macipan småkager     Omelet m. skinke og ost     Grillet vildt dyrekølle     Kanelsnegle kagemand     Gulerodskage (Rå)     Blommetrifli     Gammeldags Agurksalat     Fløde/tomatsauce     Tapas med chorizo     Grillspyd med krydret kalvekød & tomatsalsa     Mulligatawny     Luxsus kalkungryde     Mælkesnitter     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]