(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hjemmelavet blodpølse

Hjemmelavet blodpølse
Andreas

TID
1 døgn og 165 min. (min)
Opskrift glæde: (353 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Hjemmelavet blodpølse har været besøgt 67001 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Dag 1:

Dag 2:

9. Gør tarmene klar imens. Hvis du bruger en naturtarm: Bind en knude i den ene ende. Hvis du bruger kunsttarm, så er der allerede bundet knude i den ene ende.

10. Når blodmassen er kølet så meget af, at du kan have den i hånden: hold fast i tarmen, hold den hen over noget for eksempel et fad eller en skål, tag en håndfuld blodmasse og stop det ned i tarmen. Forsæt med at stoppe blodmasse i tarmen til den er næsten fuld.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt