opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › TANDOORI KYLLING

TANDOORI KYLLING

TANDOORI KYLLING
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(322)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
TANDOORI KYLLING  Foto af : Maduniverset
84.153
Visninger
1.288
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 23.08.2014 TANDOORI KYLLING var dagens opskrift den 23.08.2014

DU SKAL BRUGE
1 kylling på ca. 1 kg
1 1/2 tsk. salt
1/2 citron
2 tsk. tandoori masala (rødt krydderi)
2 dl. yoghurt


SÅDAN GØR DU
Gør kyllingen i stand og del den i 4 stykker. Gnid kyllingestykkerne med salt og citron.Bland yoghurt og tandoori krydderi. Mariner kyllingestykkerne i denne blanding i ca. 2 timer. Læg stykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 30 minutter. Prik hul i kyllingen med en gaffel, når kødsaften er hvid er kyllingen færdig
SERVERING
Ris drysset med finthakket rød peber, haricots verts vendt i smør og citronbåde. Tip: Tandoori masala er en krydderiblanding man selv kan lave. Den består af 2-3 fed hvidløg, 1 tsk. reven ingefær, 1 tsk. paprika, 1 tsk. koriander, 2 tsk. gurkemeje, 1 tsk. stødt kommen, 2 tsk. salt. Bland krydderierne med yoghurt og citron.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Michael
08.10.2008, 13:49
husk at pille skindet at kyllingestykkerne inden de marineres. Resultatet bliver også bedre hvis kyllingen marineres i 24 times. Put kyllingestykkerne i en frysepose sammen med marinaden og læg det i køleskabet i et døgn. Meget bedre resultat

tinguf
15.02.2006, 10:05
det her er bare det skønneste måltid.
 
Denne gode opskrift på TANDOORI KYLLING med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet TANDOORI KYLLING, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     kagecreme - yderst bagefast     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Yoghurtboller     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tunmousse      Mormors Stegte sild i eddike     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Pastaret i fad     Mormors citronfromage     Kanelsnegle kagemand     Klatkager lavet af havregrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]