opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Paneret kyllingeschnitzel

Paneret kyllingeschnitzel

Paneret kyllingeschnitzel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(213)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.972
Visninger
201
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2-3 pk. udbenet dybfrossent kyllingebryst
1-2 sammenpiskede aeg eller aeggehvide
ca. 1 dl rasp
3-4 spsk. reven parmesan
salt
paprika
ca. 100 g smor/margarine
1 citron

Tilbehor:
1 pk. baandnudler
1 pk helbladet dybfrossen spinat
25 g smor


SÅDAN GØR DU
Vend det optoede kyllingekod i sammenpiskede aeg og rasp blandet med ost, salt og paprika. Steg schnitzlerne i rigeligt gyldent fedtstof, 4-5 min paa hver side.

Tilbehor:
Kog baandnudlerne i rigeligt letsaltet vand. Den letoptoede spinat snittes i tynde skiver paa tvaers og koges sammen med nudlerne. Naar de er more haeldes de af til afdrypning. Haeldes straks tilbage i gryden og varmes igennem med en lille klat smor.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Paneret kyllingeschnitzel fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Paneret kyllingeschnitzel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Marengs med dadler og chokolade     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     melboller til supper     bagepulver     Ægte indianer-røv     Millionbøf fedtfattig     Formbrød med bageenzym      Nem sovs til andesteg eller flæskesteg.     Biksemad     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Farmors tortellini     Fynske pandekager     Ristaffel     Sund Jordbærdessert     The real tortellini     Ritas Krydderikage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]