opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Paneret kyllingeschnitzel

Paneret kyllingeschnitzel

Paneret kyllingeschnitzel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(213)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.531
Visninger
201
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2-3 pk. udbenet dybfrossent kyllingebryst
1-2 sammenpiskede aeg eller aeggehvide
ca. 1 dl rasp
3-4 spsk. reven parmesan
salt
paprika
ca. 100 g smor/margarine
1 citron

Tilbehor:
1 pk. baandnudler
1 pk helbladet dybfrossen spinat
25 g smor


SÅDAN GØR DU
Vend det optoede kyllingekod i sammenpiskede aeg og rasp blandet med ost, salt og paprika. Steg schnitzlerne i rigeligt gyldent fedtstof, 4-5 min paa hver side.

Tilbehor:
Kog baandnudlerne i rigeligt letsaltet vand. Den letoptoede spinat snittes i tynde skiver paa tvaers og koges sammen med nudlerne. Naar de er more haeldes de af til afdrypning. Haeldes straks tilbage i gryden og varmes igennem med en lille klat smor.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Paneret kyllingeschnitzel fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Paneret kyllingeschnitzel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: And à l`orange     Gulerodskage (Rå)     Ægte indianer-røv     Fersken suppe (den er genial)     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønkålssalat med mandler og æbler     Hjemmelavet marcipanbrød     Vegetar bolognese     Mandarin kage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grovboller     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Islandsk lagkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]