opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Paneret kyllingeschnitzel

Paneret kyllingeschnitzel

Paneret kyllingeschnitzel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(213)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.651
Visninger
206
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2-3 pk. udbenet dybfrossent kyllingebryst
1-2 sammenpiskede aeg eller aeggehvide
ca. 1 dl rasp
3-4 spsk. reven parmesan
salt
paprika
ca. 100 g smor/margarine
1 citron

Tilbehor:
1 pk. baandnudler
1 pk helbladet dybfrossen spinat
25 g smor


SÅDAN GØR DU
Vend det optoede kyllingekod i sammenpiskede aeg og rasp blandet med ost, salt og paprika. Steg schnitzlerne i rigeligt gyldent fedtstof, 4-5 min paa hver side.

Tilbehor:
Kog baandnudlerne i rigeligt letsaltet vand. Den letoptoede spinat snittes i tynde skiver paa tvaers og koges sammen med nudlerne. Naar de er more haeldes de af til afdrypning. Haeldes straks tilbage i gryden og varmes igennem med en lille klat smor.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Paneret kyllingeschnitzel fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Paneret kyllingeschnitzel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Raclette med det hele     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Ristaffel     Kartoffelmos og kødsovs i fad     Mælkebøttemarmelade     Hannes vafler.     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Sommersalat     Pizza med salami, frisk basilikum og gedeost     Dadler med bacon     Mors Flæske-Pandekage     Den bedste ungarske gullasch     Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Hjemmelavet rødkål     Rødbedesalat med pærer      Engelsk Søsterkage     Indisk rejesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]