1 stor rød peberfrugt
1 stor grøn peberfrugt
1 stor gul peberfrugt
500 g penne (pasta)
0,8 dl olivenolie
2 spsk. sød chilisauce
1 spsk. eddike
20 g koriander, friskhakket
250 g cherrytomater, skåret i halve
friskrevet parmesan til servering
Skær peberfrugterne i store, flade stykker og fjern frø og membraner. Grilles med skindsiden opad i 8 min., eller til skindet bliver sort og bobler op. Fjernes fra grillen og tildækkes med et fugtigt viskestykke. Når de er afkølede, fjernes skindet, og de skæres i tynde strimler.
I mellemtiden koges pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt. Den sigtes og hældes tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, piskes olie, chilisauce og eddike sammen, og der smages til med salt og peber.
Vend olieblandingen, frisk koriander, peberfrugter og cherrytomater rundt i pastaen
Serveres drysset med parmesan.
Retten kan også serveres kold som en salat. Den er god som tilbehør til kylling eller grillmad.