opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cremet kartoffelsalat m. ærter

Cremet kartoffelsalat m. ærter

Cremet kartoffelsalat m. ærter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.563
Visninger
111
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 1/2 spsk. smør
1 løg, finthakket
lidt muskatnød
500 gr. kartofler
salt
400 ml. grøntsagsbouillon
3 spsk. creme fraiche
reven skal af 1/4 øko. citron
1 tsk. løvstilke
peber
150 gr. fine ærter
1 tsk. citronsaft
1 spsk. dild


SÅDAN GØR DU
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Afkøl dem og skær dem i 1/2 cm. tykke skiver.

Smelt smørret i en tykbundet gryde eller pande.

Svits løgene til de bliver klare. Tilsæt muskatnød og rist det kort med under omrøring.

Tilsæt kartoflerne og krydr dem let med peber og salt og lad dem stege med et kort øjeblik.

Rør bouillon jævn med creme f. og hæld det på kartoflerne.

Krydr med citronskal, fint hk. løvstikke og peber.

Lad kartoflerne simre for svag varme under låg i 20 min.

Rør ærterne i kartoflerne og lad det simre yderligere i 3 min.

Tag det af varmen og smag til med citronsaft og finthk. frisk dild.
SERVERING
Serveres til hvad man nu vil servere kartoffelsalat til. Velbekomme!
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Cremet kartoffelsalat m. ærter fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cremet kartoffelsalat m. ærter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillede små kartofler med bacon på spyd     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Helstegt grillet oksefilet     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Reje-meloncocktail.     Grillspyd     Blødende chokoladekage     Bagte kartofler til mange     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Pandekager     Marshmallow pandekager     Hyldeblomst eddike     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]