opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Middelhavs kødboller

Middelhavs kødboller

Middelhavs kødboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.212
Visninger
155
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 æg
2 røde chili
2 skiver tørt, smuldret franskbrød (eller 3 spsk rasp)
500 g hakket oksekød
1 finthakket løg
salt, peber
3 fed hvidløg
1 spsk finthakket, bredbladet persille
1/2 tsk spidskommen
60 g pinjekerner
1 dåse fl. tomater
11/2 dl oksebouillon
2 tsk olivenolie


SÅDAN GØR DU
Bland de hakkede, udkernede chili, persille, spidskommen, salt, peber, æg, hakket kød og brødkrummer til en fars. Form farsen til valnøddestore kødboller. Hak løg og hvidløg fint. Opvarm olien på en pande og sauter løgene klare. Tilsæt hvidløg, fl. tomater og oksebouillon og kog saucen sammen et øjeblik. Læg kødbollerne i saucen og lad retten simre ca. 20 min. under låg. Vend kødbollerne forsigtigt af og til. Tag evt. låget af det sidste par minutter og lad saucen koge ind ved høj varme, til den er tilpas tyk.


SERVERING
Server med ris og tyrkiske brød.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Middelhavs kødboller fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Middelhavs kødboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Brunch pølser,æg og bacon     Suppekuren     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     kagecreme - yderst bagefast     Pastaret i fad     Tyrkisk suppe     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]