375 g rigatoni
0,6 dl olivenolie
300 g auberginer, hakket
4 små zucchinier, i tykkee skiver
1 løg, i skiver
410 g tomater på dåse
1 tsk. oregano, friskhakket
en knsp. cayennepeber
8-10 sorte oliven, udstenede og i skiver
250 g mozzarellaost, i små tern
2 spsk. friskrevet parmesan
Forvarm ovnen til 180 grader. Kog rigatonierne i en stor gryde kogende vand tilsat salt.
Sigt pastaen omhyggeligt og hæld den over i et oliesmurt ildfast fad.
Mens pastaen koger, varmes olien i en stor stegepande og auberginer, zucchinier og løg svitses i 5 min, eller til de er let brunede.
Tilsæt tomater, oregano, cayennepeber og oliven og lad det simre blidt i 15 min. Kom grøntsagssaucen over pastaen og vend dem en tredjedel af mozzarellaosten. Smages til med peber. Drys med parmesanost og fordel den resterende mozzarellaost over toppen.
Bages i 10 min., eller til osten er smeltet og toppen er let brunet,