opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødbedeboller

Rødbedeboller

Rødbedeboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(120)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.027
Visninger
219
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
10 g. gær.
2 ½ dl. lunken vand.
375 Hvedemel.
1 dl. revet rødbede.
2 tsk. fint salt


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i ½ dl. vand.

Bland 100 g. af melet i resten af vandet. Tilsæt gærblandingen og rør massen sammen. Lad blandingen hvile et lunt sted i et kvarter.

Tilsæg rødbedes og resten af melet, ælt dejen til den er fast og glat.
Ril dejen ud til en pølse og del den i 10 stykker. Form stykkerne til boller og lad dem hæve i 20 min. under et viskestykke på bageplade.

Bag bollerne i 10 minutter ved 220 grader, sænk herefter temperaturen til 200 grader, og bag bollerne færdige - ca. 15 min.

Bollerne er færdige, hvis det lyder hult bår du banker let på dem.
SERVERING
Serveres med diverse pålæg. Egner sig godt til sandwich.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rødbedeboller fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødbedeboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Kogning af majs     Blommetrifli     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fersken suppe (den er genial)     Yoghurtboller     Tvebakkekage     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Havkat i fad med grønsager og bacon     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Shredded kylling til burritos og taco     Blommelikør     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]