opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Creolorange - marmelade

Creolorange - marmelade

Creolorange - marmelade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(56)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.556
Visninger
99
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 appelsiner
1 L vand
1 dl brun farin ( ca 75g )
pr dl appelsinmasse


SÅDAN GØR DU
Skyl og skær appelsinerne i små stykker med skallen på. Hæld vand over og lad det stå natten over Kog blandingen ca. 10 min., til skallen er blevet blød. Lad det stå uoverdækket til næste dag. Mål massen op. Blend,hvis du ønsker finere konsistens. Tilsæt l dl brun farin pr. dl appelsinmasse. Kog massen under omrøring ca. 20 min., til den har en tyk konsistens. Tag massen af og rør, mens den køler af.

Hæld marmeladen i rene tætsluttende glas og opbevar dem køligt. Holdbarheden er ca. 6 måneder.
SERVERING
Dejlig på ny bagte boller.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Creolorange - marmelade opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Creolorange - marmelade fra Maduniverset.dk i kategorien Syltning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Creolorange - marmelade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Tunmousse      Kvædemarmelade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Mælkesnitter     Æblemarmelade     Helstegt Oksestriploin     Den bedste Kylling i Karry!     Piment sauce     Syltede valnødder     Røræg i ovn     Mørbradgryde m. ris     Karbonader i fløde/porre sauce     Fersken suppe (den er genial)     Kagemand     Grønkålssalat med mandler og æbler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]