Skær auberginerne i tykke skiver. Drys med groft salt og lad det trække 15 minutter. Skræl bagekartoflerne, skær dem i 1 x 1cm terninger og steg dem gyldne på en teflonpande i ½ spsk af olien, ca. 10 minutter i alt. Drys med salt og peber. Skyl saltet af aubergineskiverne og tør dem i køkkenrulle. Steg skiverne gyldne på begge sider - et par stykker ad gangen. Ca. 2 spsk. olie tilsættes lidt efterhånden. Varm den sidste halve spsk. olivenolie i en kasserolle, og steg cherrytomaterne sammen med hvidløg og kanelstang ved middel varme til en grov sauce, ca. 7-8 minutter. Smag til med salt og peber. Fordel kartofler, revet ost og aubergineskiver lagvist i et stort, ildfast fad. Fordel tomaterne øverst. Hæld MornaySauce ved og drys retten med parmesanost og rasp. Gratinér retten i ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter. Serveres med brød.