opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagte auberginer

Bagte auberginer

Bagte auberginer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.150
Visninger
187
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 auberginer
1 spsk salt
2 bagekartofler
3 spsk olivenolie
Salt
Peber
500 g cherrytomater
2 fed hvidløg, pressede
½ stang hel kanel
Salt
Peber
200 g Karoline’s Pastaost
2½ dl Karoline’s MornaySauce
2 spsk rasp
2 spsk revet parmesanost


SÅDAN GØR DU
Skær auberginerne i tykke skiver. Drys med groft salt og lad det trække 15 minutter. Skræl bagekartoflerne, skær dem i 1 x 1cm terninger og steg dem gyldne på en teflonpande i ½ spsk af olien, ca. 10 minutter i alt. Drys med salt og peber. Skyl saltet af aubergineskiverne og tør dem i køkkenrulle. Steg skiverne gyldne på begge sider - et par stykker ad gangen. Ca. 2 spsk. olie tilsættes lidt efterhånden. Varm den sidste halve spsk. olivenolie i en kasserolle, og steg cherrytomaterne sammen med hvidløg og kanelstang ved middel varme til en grov sauce, ca. 7-8 minutter. Smag til med salt og peber. Fordel kartofler, revet ost og aubergineskiver lagvist i et stort, ildfast fad. Fordel tomaterne øverst. Hæld MornaySauce ved og drys retten med parmesanost og rasp. Gratinér retten i ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter. Serveres med brød.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bagte auberginer fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagte auberginer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nachos m/kylling     Gulerodskage (Rå)     Grillet entrecote med tomatsmør, grønsagsspyd og kartoffelgr     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Fondue     Færøsk æblekage     Fersken suppe (den er genial)     Nemme flûtes     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Mormors citronfromage     Helstegt grillet oksefilet     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]