opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ostefundue med karry

Ostefundue med karry

Ostefundue med karry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(86)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.645
Visninger
169
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansens Opskriftservice

DU SKAL BRUGE
1 fed hvidløg.
1½ dl. tør hvidvin.
1 tsk. citronsaft.
1 tsk. karry udrørt i 1 spsk spilkogende vand.
250 g. reven gruyere ost.
185 g. reven cheddar ost.
1 tsk. maizena.
2 spsk tør sherrey.
Pitabrød.


SÅDAN GØR DU
Gnid indersiden af gryden med hvidløget.

Hæld vin og citronsaft i gryden og varm det op, til det bobler, skru ned for varmen, tilsæt karrypasta og lidt efter lidt den revne ost. Rør i gryden og fortsæt med at rør til osten er smeltet.

Rør en jævning af maizena og sherry og kom det i ostebalndingen.
Lad det simre under omrøring i 2 - 3 min., til massen er tyk og glat.
Fornduen må IKKE koge.
SERVERING
Serveres med pitabrød, skåret i små stykker. Normat bruges der naanbrød i denne opskrift, dette kan købes i velassoreteret forretninger. Pitabrød er en god erstatning.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ostefundue med karry opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ostefundue med karry fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ostefundue med karry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Grillspyd     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Forloren pindsvin     Rejeroulade med spinat.     Hannes vafler.     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Krydder frikadeller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Sommerkartoffelsalat m. jordbær     Ovnsstegt laks i folie     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste ungarske gullasch     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]