opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Piratens fiskespyd

Piratens fiskespyd

Piratens fiskespyd
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.439
Visninger
114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600g frisk file af fx. torsk, lyssej eller kuller
1 tsk salt
2 æg
1 lille fintrevet skalotteløg
¾ tsk friskkværnet peber
3-4 spsk sødmælk eller fløde
30g smør til stegning
3 røde peberfrugter
1 agurk
24 små træspyd


SÅDAN GØR DU
Kom fisken i mindre stykker i en foodprocessor eller blender, men kun lidt f gangen. & hak det med saltet.
Tag det op & rør det med almindelig grydeske med æg, løg, peber evt, skrællet kartofel, mælk eller fløde.
Lad farsen stå koldt 2 timer.
Kom så smørret på en god pande med en belægning, hvor fisken ikke vil hænge fast.
Lad smørret smelte, bruse op, skru ned & tag lidt smeltet smør på spisesken, før du former frikadellerne..
De skal ca stege 8 min på hver side ved middelvarme.
De sættes på spyd med stykker af peberfrugt & agurk.
SERVERING
Passer godt til en buffe, eller lige til at spise med fingerne til en børne fødelsdag.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Piratens fiskespyd opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Piratens fiskespyd fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Piratens fiskespyd, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Grillspyd     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Forloren pindsvin     Hannes vafler.     Rejeroulade med spinat.     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Sommerkartoffelsalat m. jordbær     Ovnsstegt laks i folie     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste ungarske gullasch     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]