opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(293)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
43.438
Visninger
1.143
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 tsk sukker
2 dl kraftig rødvin(ikke papvin)
6 dl oksebouillon
1 spsk tomatpuré
1 spsk smør
1 lille finthakket løg
3 finthakket fed hvidløg
2 dl fløde


SÅDAN GØR DU
smelt sukker til karamel og tilsæt rødvinog lad det koge i ca 20 min,tilsæt så resten af ingridienserne og lad det koge i 5 min kan evt. jævnes med maizena og lidt kulør (kommer an på rødvinen)
den kan sagtens laves et par timer før brug og varmes op igen ,så står den også lige og trækker lidt
SERVERING
serveres til okse mørbrad eller tyndsteg
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet rødvinssauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet rødvinssauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Madbrød med rosmarin     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Ymerkoldskål     Solbærsyltetøj med rom     Marinerede flanksteak     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Flødestuvet spinat     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     champignon pate     Rejer al pil pil     Champignon-broccolitærte med skinke     Fondue     Mornay sauce     Blommetrifli     Fersken suppe (den er genial)     Broccoli tærte     Grundopskrift til al wokmad     Bechamel-sauce.     Dansk bøf m. pandesauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]