Annoncering | Mobil/tablet version | 175 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.410 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet okseculotte med kartofler & hvidløg, peberfrugter &

Grillet okseculotte med kartofler & hvidløg, peberfrugter &

Grillet okseculotte med kartofler & hvidløg, peberfrugter &
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(148)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
42.029
Visninger
548
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 culotte af dansk oksekød, ca. 1,2 kg (ca. 200 g pr. person)
12 mellemstore kartofler
stanniol
1 helt hvidløg
3 røde peberfrugter
1 spsk olivenolie
salt og peber
1 1/2 dl fløde 13%
100 g blåskimmel-ost
(f.eks. Danablue)
friskkværnet, hvid peber
1 stort hvedebrød ell. 2 flutes


SÅDAN GØR DU
Tænd grillen.

Skrub kartoflerne rene og pak dem ind i stanniol. Læg pakkerne mellem de glødende kul og bag dem møre i 45-60 minutter - vend dem af og til (er ens grill ikke stor nok, så der er plads til kartoflerne, kan man alternativt bage dem i ovnen - det tager også 45-60 minutter). Del det hele hvidløg ud i fed - skal ikke skrælles - og pak dem ind i en stanniolpakke og bag ligeledes dem i gløderne
i 45-60 minutter (det er der plads til selv i en lille grill).

Det er nemmest at se, hvordan culotten skal skæres i skiver, inden den steges. Sæt f.eks. en kødnål i den ende
af culotten hvorfra, der skal skæres, så man skærer på tværs af kødtrådene.
Fedtet ridses også i skæreretningen.

Steg culotten på grillen ca. 6-10 cm fra gløderne og vend den jævnligt. Hvis varmen er for stærk, og culotten begynder at blive for brun, flyttes grillristen højere op - er varmen derimod for svag, flyttes grillristen tættere på gløderne. Krydr culotten med salt og peber.

Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 55-60°C for rosastegt, 60-65°C for svagt rosa og 65-68°C for gennemstegt. Skal culotten f.eks. være gennemstegt, tager det ca. 45 minutter. Husk at lade culotten hvile i 20 minutter før der skæres skiver af den.

Peberfrugterne vaskes og skæres i kvarte. Fjern kernerne og pensl frugtkødet med olivenolie. De kvarte peberfrugter grilles 2-3 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

Blåskimmel-osten pureres med en ske gennem en sigte ned i en passende skål. Så røres den lind med fløden og smages til med friskkværnet, hvid peber.
SERVERING
Servér ostecremen til skiver af grillet culotte og giv grillede peberfrugter som tilbehør sammen med de bagte kartofler og bagte hvidløgsfed. Husk også at give et godt brød eller flutes til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grillet okseculotte med kartofler & hvidløg, peberfrugter & opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grillet okseculotte med kartofler & hvidløg, peberfrugter & fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet okseculotte med kartofler & hvidløg, peberfrugter &, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Kantarel sauce     Halloween menu     Knasende chokolade-Godter     Pebre ( chilensk salsa)     Fiskefrikadeller med rejer     Rimboboller      krydret farsfad med porrer     Chili con carne, med oksefars     Kyllingeragout     Banankage 6     Hjemmelavet is m. chokolade eller andet. ;) Mums!     Sur/sød sauce     Krydrede flødekartofler med porrer     Beef teriyaki     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svensk vörtbrød     italiensk Havkat     varm bananasplit med is     Andesteg, langtidsstegt     De fantastiske ananasbøffer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com