opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skovbærkage

Skovbærkage

Skovbærkage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.574
Visninger
130
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
240 g skovbær, frosne
2½ stk æg, hele, rå
2,3 dl sukker, stødt melis
80 g tvebak
80 g hasselnød
1 dl creme fraiche 18 %


SÅDAN GØR DU
De frosne skovbær lægges i en smurt tærteform.
Æg og sukker piskes til en tyk creme og blandes med de ikke for fint knuste tvebakker og nødderne.
Massen hældes over skovbærrene, og kagen bages midt i en 180 grader varm ovn i ca. 30 min.
Server med creme fraiche til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skovbærkage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skovbærkage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     jordbærfromage     Min perfekte stegte kylling:     Kalkunbryst med bacon & pikantost     Helstegt Oksestriploin     Ketchup Dip     Kidneybønner i tomatsovs     Grov go'e boller     champignonsovs     Mornay kartofler     Rødvinssovs til oskemørbrad (marinaden bruges)     Honning/timian marineret kalkuncuvette     Nem æggesalat     Brændte mandler     irsk stuvning med svinekød     Boller i selleri.     Gammeldavs Stegeben (Gnaveben)     Brændte figner med marcipan     Rød Dressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]