opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(426)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rejecocktail Foto af : Tanja & Thor
125.596
Visninger
2.685
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
150 g pillede, friske el. frosne rejer
150 g friske asparges elller
1 lille ds. ( 130-150 g )
ca. ¼ icebergsalathoved
1 bdt. dild

Marinade:
ca. 3 spsk olie
ca. 1 spsk citronsaft
½ tsk revet løg
¼ tsk mild paprika
salt & peber

Dressing:
50-75 g mayonnaise
ca. 1 dl ymer
1-2 spsk koncentreret tomatpuré
½ fed knust hvidløg
nogle dråber citronsaft
¼ tsk mild paprika
evt. 1-2 spsk tør sherry
salt & peber

Tilbehør: dresing og flûte


SÅDAN GØR DU
Pil rejerne el. køb dem pillede
optø frosne rejer langsomt. åben posen og drys ganske lidt salt over rejerne mens de optør.
skræl og skær friske asparges i 3 cm lange stykker. Kom dem i saltet vand 5-8 min. Hæld friske el. ds. asparges til afdrypning. snit salaten meget fint .
Skyld dild. Tag lidt fra til pynt. Klip resten fint. Pisk marinaden sammen af de nævnte ingredienser. Bland forsigtigt rejer, asparges og dild i marinaden.

Dressing:
Rør alle ingredienser sammen. Smag dressingen godt til.
Serveres til rejecocktail.
SERVERING
Fordel grøn salat i portionsglas ( rødvinsglas ) Glasset skal være ¼ fuld af salat. Fordel rejesalaten over. Pynt med kviste af frisk dild.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
22.06.2012, 11:05
Gæsterne var vilde med rejecocktailen 18077-DSC_0296.JPG

martin
18.06.2008, 17:59
Det er bare en lille ting. Istedet for Paprika kan der bruges Cayenne peber. har ikke lige forstået helt, skal marinaden og dressingen på Cocktailen samtidig ?
 
Denne gode opskrift på Rejecocktail fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejecocktail, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Grov go'e boller     kagecreme - yderst bagefast     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Fastelavnsboller med flødeskum     Lammeculotte i ovn.     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]