opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt rejer

Indbagt rejer

Indbagt rejer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(340)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Indbagt rejer
43.781
Visninger
643
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 29.08.2012 Indbagt rejer var dagens opskrift den 29.08.2012

DU SKAL BRUGE
20stk. Kina rejer
200g Tempura mel
200ml. vand
1 l. Olie (rapsolie)


SÅDAN GØR DU
1. Pisk Tempura mel og vand sammen.
2. Dyp nu rejerne i den færdige dej og kog dem i olie til de bliver gyldne brune.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Superpige
17.08.2018, 13:12
Mums mums det smag flot ;D

Grete
30.10.2013, 12:46
hej jeg bruger en stegepanne når jeg friterer man behöver ikke så meget olie i stegepannen, jeg bor i Sverige ha mig undskyldt jeg skriver mest på sv- anska

Bruger billede
Thor Nørregaard
12.12.2011, 09:42
Du kan godt bruge en alm. gryde, men man skal passe på da olien bliver meget varm.

Emma Fog
11.12.2011, 12:42
Skal man bruge en frituregryde ?? eller kan man bare koge noget olie i en almindelig gryde ?

jomha
11.06.2008, 12:28
Super lækkert. Nemt og flot. Elsker det:-)

Rune
10.04.2008, 11:17
super lækkert har altid elsket kinamad og indbagte rejer

Maiken
10.04.2008, 11:12
lyder meget ment og billit
 
Denne gode opskrift på Indbagt rejer med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt rejer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillede små kartofler med bacon på spyd     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Helstegt grillet oksefilet     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Reje-meloncocktail.     Blødende chokoladekage     Grillspyd     Bagte kartofler til mange     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags Pandekager     Hyldeblomst eddike     Marshmallow pandekager     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]