opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauce fra bunden

Sauce fra bunden

Sauce fra bunden
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.374
Visninger
100
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Et stykke kød, ca 30-50 gram (fra det du skal tilberede saucen til)
Olie
1 løg, skåret ud i både
2 fladmaste fed hvidløg
1 gulerød skåret groft ud
Persillestilke/ell ½ persillerod skåret groft ud
Lidt knoldselleri, skåret groft ud
1 tsk kapers
3-4 timiankviste
3/4 liter bouillion
1 dl rødvin
1-2 spsk Marsala (eller anden sød vindessertvin)
Frisk kværnet peber
Salt
Kulør (brug evt soja istedet for at give farve)
Evt. Maizena til jævning


SÅDAN GØR DU
Brun kødet i olien med løg og hvidløg. Løgene må ikke tage farve. Tilsæt gulerod, persillestilke og knoldselleri. Spæd til med bouillion og vin. Tilsæt kapers og timian. Salt og peber kommes i. Kog ved middelstærk varme under låg i minimum ½ time. Tilsæt Marsalaen. Kog igen.
Smag til med salt og peber.
Si saucen og jævn den med Maizena. Giv den evt. kulør hvis du ønsker.
SERVERING
Er specielt godt til oksekød, and og andet rødt kød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sauce fra bunden opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sauce fra bunden fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauce fra bunden, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kanelsnegle kagemand     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Flødestuvet spinat     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grundopskrift til al wokmad     Karbonader i fløde/porre sauce     Gulerodskage (Rå)     Pirogger med oksekød     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Blødende chokoladekage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Tunmousse      Bagt rodfrugtmos     Græske frikadeller     Supersprøde havregrynskager.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]