opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauce fra bunden

Sauce fra bunden

Sauce fra bunden
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.874
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Et stykke kød, ca 30-50 gram (fra det du skal tilberede saucen til)
Olie
1 løg, skåret ud i både
2 fladmaste fed hvidløg
1 gulerød skåret groft ud
Persillestilke/ell ½ persillerod skåret groft ud
Lidt knoldselleri, skåret groft ud
1 tsk kapers
3-4 timiankviste
3/4 liter bouillion
1 dl rødvin
1-2 spsk Marsala (eller anden sød vindessertvin)
Frisk kværnet peber
Salt
Kulør (brug evt soja istedet for at give farve)
Evt. Maizena til jævning


SÅDAN GØR DU
Brun kødet i olien med løg og hvidløg. Løgene må ikke tage farve. Tilsæt gulerod, persillestilke og knoldselleri. Spæd til med bouillion og vin. Tilsæt kapers og timian. Salt og peber kommes i. Kog ved middelstærk varme under låg i minimum ½ time. Tilsæt Marsalaen. Kog igen.
Smag til med salt og peber.
Si saucen og jævn den med Maizena. Giv den evt. kulør hvis du ønsker.
SERVERING
Er specielt godt til oksekød, and og andet rødt kød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sauce fra bunden fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauce fra bunden, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Børnenes kokoskugler     Solbærlikør     Ribssaft     Raclette med det hele     Hjemmelavet varmrøget laks     Gulerodskage (Rå)     Grillet jomfruhummerhaler     Langtidsstegt oksemørbrad     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Omelet m. skinke og ost     Blødende hænder     Bagte cherrytomater, lækkert tilbehør.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]