opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauce fra bunden

Sauce fra bunden

Sauce fra bunden
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.745
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Et stykke kød, ca 30-50 gram (fra det du skal tilberede saucen til)
Olie
1 løg, skåret ud i både
2 fladmaste fed hvidløg
1 gulerød skåret groft ud
Persillestilke/ell ½ persillerod skåret groft ud
Lidt knoldselleri, skåret groft ud
1 tsk kapers
3-4 timiankviste
3/4 liter bouillion
1 dl rødvin
1-2 spsk Marsala (eller anden sød vindessertvin)
Frisk kværnet peber
Salt
Kulør (brug evt soja istedet for at give farve)
Evt. Maizena til jævning


SÅDAN GØR DU
Brun kødet i olien med løg og hvidløg. Løgene må ikke tage farve. Tilsæt gulerod, persillestilke og knoldselleri. Spæd til med bouillion og vin. Tilsæt kapers og timian. Salt og peber kommes i. Kog ved middelstærk varme under låg i minimum ½ time. Tilsæt Marsalaen. Kog igen.
Smag til med salt og peber.
Si saucen og jævn den med Maizena. Giv den evt. kulør hvis du ønsker.
SERVERING
Er specielt godt til oksekød, and og andet rødt kød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sauce fra bunden fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauce fra bunden, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Mors dag opskrifter
sæson lige nu 10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Mælkebøttemarmelade     Abehjerne     Helstegt grillet oksefilet     Gulerodskage (Rå)     ingefær-kål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Syltede rødløg     Mormors citronfromage     Citronmuffins med marcipan     Bodils Kanelboller     Røræg i ovn     Klidboller     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Pirogger med oksekød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]