opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Linser Med Sejt Nøddefyld

Linser Med Sejt Nøddefyld

Linser Med Sejt Nøddefyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(72)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.496
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Dej:
250g mel
170g kold smør
90g flormelis
et nip salt

Fyld:
1½ dl fløde
100g smør
100g honning
2 spsk sirup
200g sukker

Desuden:
200g hakkede valnøddekerne og mandler
100g lys chokolade til pensling


SÅDAN GØR DU
Tilbered gerne dejen dagen før.
Kom alle ingredienserne i en skål og hak det hele sammen. Smuldr det derefter med fingerne og ælt det til en sammenhængende dej.
Formes til en kugle, der pakkes ind i plastik ellr folie og lægges i køleskabet.
Tag dejen ud lidt før den skal bruges. rul et stykke af klumpen ud mellem 2 stykker folie i ca 3 mm's tykkelse. Beklæd linseforme med dejen og stil dem koldt, mens fyldet laves.

Fyld:
Bland fløde, smør, honning, sirup og sukker i en tykbundet gryde og lad det småkoge 6-7 min til karamellen begynder at tykne. Tilsæt nødder og rør rundt.
Fyld linserne 3/4 med blandningen, sæt dem på en plade og bag ved 200 grader i ca 15 min.
Tag linserne ud og lad dem køle af på en rist, før skallerne forsigtig voppes ud.
Pensl kanterne med lidt smeltet chokolade.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Linser Med Sejt Nøddefyld fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Linser Med Sejt Nøddefyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Nemme flûtes     Røræg i ovn     Pirogger med oksekød     Trylledej (ikke spiseligt)     Morgenbirkes - fryseegnede     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Dansk bøf m. pandesauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]