opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunret

Kalkunret

Kalkunret
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(71)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.932
Visninger
146
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600-800 g. kalkunbryst
Salt og peber
250 g. frossen spinat
2 porer
1 bakke Pikant ost Gul, 200 g.
2½ dl fløde + lidt mælk
Bacon skiver
Evt. hvidløg


SÅDAN GØR DU
Hele kalkunstykket brunes i 6-7 min. på hver side. Stykket skives, men skal hænge sammen i bunden. Osten lægges ned mellem skiverne.
Porer og spinat lægges i et ildfast fad og kødet ovenpå.
Mælk og fløde hældes ved.
Læg en bacon skive over hver skive kød.

Stegetid er ca. 1 1/4 time ved 200 grader (ikke varmluft)
SERVERING
Serveres med ris eller pasta.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunret fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunret, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rabarber crumble med marcipan chunks     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet hornfisk med sprødt skind     Nem og hurtig pastasalat     Makaronigryde     Grønsager i æggestand     Mornay sauce     Kongens waldorfsalat     Kogning af kongekrabbe     Blommemarmelade med lime og frisk vanilje     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Kogning af majs     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Torskegratin     Millionbøf medkartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]