opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tjerkesisk kylling

Tjerkesisk kylling

Tjerkesisk kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.467
Visninger
137
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kylling
1 l vand

Valnøddesovs:
2 skiver franskbrød
100 g valnøddekerner
1 dl kyllingefond
1 fed presset hvidløg
salt

1 spsk solsikkeolie
½ tsk paprika
persille



SÅDAN GØR DU
Kyllingen koges en time, kødet pilles af og skæres i mindre stykker.
Franskbrødet udblødes i vand og knuges fri fra væde.
Valnødder, brød, suppe og hvidløg blendes til en tyk sovs, der smages til med salt.
Kyllingestykkerne anrettes på et fad, og sovsen hældes over.
Olien varmes på en pande og paprika røres i og hældes over retten.
Pyntes med persille
SERVERING
Serveres til bulgur eller ris.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tjerkesisk kylling opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tjerkesisk kylling fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tjerkesisk kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Den bedste Kylling i Karry!     Blødende chokoladekage     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Grillet vildt dyrekølle     Tunmousse med rød kaviar.     Nemme pølsehorn     Ristaffel     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]