opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tjerkesisk kylling

Tjerkesisk kylling

Tjerkesisk kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.591
Visninger
143
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kylling
1 l vand

Valnøddesovs:
2 skiver franskbrød
100 g valnøddekerner
1 dl kyllingefond
1 fed presset hvidløg
salt

1 spsk solsikkeolie
½ tsk paprika
persille



SÅDAN GØR DU
Kyllingen koges en time, kødet pilles af og skæres i mindre stykker.
Franskbrødet udblødes i vand og knuges fri fra væde.
Valnødder, brød, suppe og hvidløg blendes til en tyk sovs, der smages til med salt.
Kyllingestykkerne anrettes på et fad, og sovsen hældes over.
Olien varmes på en pande og paprika røres i og hældes over retten.
Pyntes med persille
SERVERING
Serveres til bulgur eller ris.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tjerkesisk kylling fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tjerkesisk kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Klamme fingre     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Helles Franskbrød     Spagetti carbonara     Marengs spøgelser     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Andebryst i ovn til mange     Jægerens dyreragout     Halloween kage kirkegård     Trylledej (ikke spiseligt)     Kanelsnegle kagemand     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Nemme pølsehorn     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]